resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2808
    şu an için oyundan çıkması gayet normal olan über futbolcu.

    oyundan çıkmasını eleştiren arkadaşları anlıyorum. düşünüyorlar ki bu takımda olmadık işler yapıp skoru değiştirebilecek birkaç adamdan biri sneijder. diyorlar ki bu adam dursun sahada, bi şut çeker, bi pas verir atarsın golü. haklılar belki.

    ama sneijder'in fizik kalitesi şu an rakibin arasında kaybolmasına sebep oluyor. bu rakip real madrid olunca sneijder yok oluyor haliyle. eğer sneijder'in yanındaki takım, real madrid gibi bir takımı bile skor olarak tutabilecek bir yetenekte ve mücadelede olsa fatih hoca almaz zaten oyundan onu. öyle bir takımla kaybolan ama ekstra işler yapabilecek bir oyuncuya izin verebilirsiniz yani.

    96-2000 galatasaray'ını düşünün. hagi çok mücadele etmezdi, bazen kaybolurdu hatta oyun içinde. çok kötü oynuyor dediğimiz zamanlar olurdu. ama yanındaki takım öyle bir takımdı ki, birçok dünya devini skor olarak tutabilecek, hatta çoğu zaman skor üstünlüğünü ele geçirebilecek yetenekteydi. skor üstünlüğünü alamazsak, hagi ortaya çıkıp uzaklardan bi yerden bi çakar alırdı skor üstünlüğünü. monaco maçı gibi, bilbao maçı gibi.

    ama şu an, senin takımın madrid'i tutabilecek seviyede değil. sneijder birkaç dakika parlayacak diye bekleyip bir şey yapmadan kalamazsın. dün 2-0'dan sonra bi şey yapmak gerekiyordu, ve fatih terim dünyada belki mou dışında kimsenin taşağının yetmeyeceği bir hamle yaptı. karşıdaki takımın kalitesi biraz daha düşük olsa, ya da bizim kalitemiz biraz daha yüksek olsa bence madrid'i çok zor durumlarda da bırakabilirdik. ama olmadı, kısmet değilmiş.

    galatasaray taraftarı ilk etapta fatih terim'ine, aynı zamanda da sneijder'ine selçuk'una semih'ine sahip çıkmalı. bu ekip çok güzel şeyler yaşatacak bizlere, başladılar bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın