• 369
    2012-2013 sezonu şampiyonları ligi serüvenimizin bitiş çizgisine geldiğimizi gösteren üzücü bir maç yaşadık. üzüldük.

    ama üzülmemek gerekir. hatırlayın 2 sezon önce bu takımda mustafa sarp ilk onbir oynuyordu, geçen sezon engin baytar'ın oynadığı yerde bu sezon wesley sneijder oynuyor. yeni bir takımız, avrupa başarısı bir sezonda yakalanmaz...

    bu kadroyla bu seviyede bu noktaya kadar gelerek zaten bu sezon için umulan beklentinin bir adım bile önüne geçtik. aslında avrupa'da sürekli başarı isteyen takımımız için bu da önemli bir başarı değil bence.

    asıl önemli olan gelinen bu noktadan gerekli dersleri çıkarıp, seneye daha güçlü halde geri dönmek.
    sezon sonu gerekli çıkarımları yapıp, bir sonraki transfer döneminde uygun takviyelerle, her sezon başı şampiyonlar ligi'nde çeyrek final, yarı final hedefiyle yola çıkabilecek takımları kurabilmek asıl başarıdır. bundan sonrası artık yönetimin ve imparator'un işi. yapılması gerekenleri herkesten iyi bilecekler ve yapacaklardır bundan eminim.

    bu takım için terini akıtan herkese bir galatasaray taraftarı olarak kendi adıma teşekkür ediyorum, hepsiyle gurur duyuyorum, sağolsunlar.

    son söz de taraftarımıza gelsin; avrupa'daki en büyük başarıları tatmış taraftar! senden başkası göremeyecek daha büyük başarıları hiç şüphen olmasın! kimse üzülmesin, seneye yine çeyrek finaldeyiz. ama bu kez yarı finalin favorisi de biz olacağız. herkes buna inansın!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın