• 360
    futbolun en yüksek seviyelerinden birisi olan şampiyonlar ligi çeyrek final maçı olduğu unutulmadan değerlendirilmesi gereken maçtır.

    seviyesi şaibeli ligimizin herhangi bir maçında, albert riera arkasına adam kaçırınca tehlike olmayabiliyor her zaman...
    semih kaya zamanlama hatası yapınca vurulan şut gol olmayabiliyor çoğu zaman...
    burak yılmaz, emmanuel eboue bir pozisyon, iki pozisyon kaçırsa bile bir kaç pozisyon daha bulabildiğimiz için golü veya golleri atabiliyoruz yine de çoğu zaman...

    burada adı geçen aslanlarıma eleştiride bulunmuyorum yanlış anlaşılmasın. ellerinden geleni yaptılar. buralarda oynamayı nasip ettiler kendilerine, bize de bu gururları yaşattılar. sağolsunlar.

    ama işte dediğim gibi seviye çok yüksek ve biz henüz bu seviyeyi aşacak donanıma sahip değiliz.

    yine de herkes rahat olsun, umudunu korusun. eğer bir türk takımı bu seviyeyi yıkıp geçerek şampiyonlar ligi yarı finaline ve daha yukarısına ulaşacaksa bu takım galatasaray olacaktır.
    üstelik de yakaladığımız 2 sezonluk gelişim ivmesini korumayı başarırsak on yıllar sonra değil bir kaç sezon içerisinde gerçekleşmesi gayet olası bir iddiadır bu.

    telaş yok, üzüntü yok. galiptir bu yolda mağlup. değerlerimizi incitmeden, zedelemeden; ivmemizi düşürmeden bu şekilde devam edeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın