• 359
    buralara kadar gelmişiz tutup da futbolcu asıp kesecek değilim. bu maç yüzünden herhangi bir futbolcu için ''gönderilsin, bir daha oynamasın'' tarzında yorumlar yapan adamın bırak galatasaraylılığını adamlığını sorgularım.

    ama gel gelelim maalesef gereken tempoda oynayamadığımız bir maç oldu. topla çıkarken gerçekten çok korkakça davrandık. bilhassa selçuk, hamit, sneijder bu anlamda yanlış bir anlayışla oynadılar. pas tercihi-oyun temposu anlamında işini en doğru yapan da felipe melo'ydu bence.

    her defasında topu alıyoruz ve yan paslarla yavaş tempoda rakip sahaya yerleşmeye çalışıyoruz. rakip akhisar olur, gençlerbirliği olur, fenerbahçe olur hatta schalke olur bu oyun yapısını anlarım. ama sen madrid deplasmanında çeyrek final oynuyorsun be güzel kardeşim. adamlar zaten senden kat be kat üstün, senin saniyelerle yarışıp rakibin açığını kollaman gerekirken tam aksini yapıp rakibine yerleşmesi için zaman tanıyosun.

    halbuki senin hızlı olman lazım, daha direkt paslar yapman ve hareketli olman lazım. lazım ki adamlar hata yapsınlar. ara ara tempoyu düşürürsün dinlenirsin, daha sonra aniden tekrar yüklenirsin. bu hem fiziksel hem de psikolojik anlamda rakibini yorar.

    bunun dışında; gökhan zan, dany, felipe melo, albert riera bizim adımıza maçın işini doğru yapan oyuncuları.

    inşallah içerdeki maçta bir mucizeye tanık oluruz diyerek sözümü bitiriyorum.

    unutmadan hakeme de aile boyu saygılarımı ileteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın