• 281
    öncelikle schalke 04 maçı öncesi bir yazı yazmıştım. tekrar aynı tarz yazarak biraz totem biraz da düşüncelerimi katmak istiyorum. bugün acayip zor bir maça çıkacağız. yenilirsek kimse üzülmeyecek ki yenilirsekte anormal bir şey olmayacak fakat şu saniyeden sonra kafamızdaki tek şey ya beraberlik ya da galibiyettir, galatasaray'a bu yakışır.

    manchester united ile bu sezon oynadığımız ilk maçta nasıl oynadığımızı herkes hatırlıyordur. öyle bir oynayış ki penaltımız verilmedi. hamit altıntop'un şutu, amrabat'ın şutu direkten döndü. wolfgang stark tarafından maça balta vuruldu, küfürler yedi. manchester united'a 11 kişi defans yaptırdık ki bunu bir kaç oyuncuları söylemişti ve şaşırdıklarını ifade ettiler. aynı manchester united'ı kendi evimizde hoş bir skor, hoş bir oyunla yendik ki yine bir direği saymıyorum.

    bahsi geçen manchester united real madrid ile oynadığı maçta 1-1'lik, ikinci maçta ise 1-2'lik skorla tura veda etti. ikinci maçta cüneyt çakır tarafından kırmızı kart çıkana adar manchester'ın nasıl domine edip real madrid'i frenlediğini yine hatırlıyoruz, unutmadık.

    geldik çeyrek finale... rakibimiz real madrid. sahadaki 11, kulübedeki 7 aslanımıza sonsuz güvenimiz var. alnımızın akıyla başımız dik o staddan ayrılırız umarım. galatasaray'ımız kendisine yakışır bir oyun, mücadele ortaya koyacaktır umarım. allah yardımcıları olsun.

    (bkz: fatih terim)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah dosta güven, düşmana korku salmanı, doğru zamanda doğru şekilde taktiksel değişim yapmanı, olabildiğince maksimum düzeyde konsantrasyona sahip olmanı, formunda olmanı, gol olduğunda arkana dönüp yedek kulübesinde olan bütün oyunculara hasan şaş'a, ümit davala'ya sarılmanı, o güzel yüreğin, o kocaman kalbinin hak ettiği galibiyet görmesini nasip etsin.

    amin.

    (bkz: hamit altıntop)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah sana ekstra motivasyon, ekstra kondisyon, ekstra güç versin. vurduğun şutlar değil direği, kaleyi bulsun. şayet kanatlardan gidersen allah sana orayı otoban yapmanı nasip etsin. allah coentrao ve ronaldo'nun gücünü düşürerek sana yol göstersin.

    amin.

    (bkz: umut bulut)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında oynaman halinde allah sana ekstra kondisyon, motivasyon, güç, kuvvet, dirilik, fırsatçılık, gol nasip etsin.

    amin.

    (bkz: nordin amrabat)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında oynaman halinde allah sana adrese teslim orta yapmayı, di maria'yı çalımlayarak geçmeyi, sıfıra doğru inmeyi, asist yapmayı, ekstra motivasyona sahip olmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: gökhan zan)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında oynaman halinde allah sana kart görmemeyi, sağlam defans yapmayı, kademelere doğru zamanda girmeyi, semih ile iyi bir uyum sağlamayı, ekstra güç, motivasyona sahip olmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: fernando muslera)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah sana var olan panterliğine panter katsın. allah sana gol yememeyi, %100 motivasyona, güce, kuvvete, konsantrasyona sahip olmayı ve hırs nasip etsin. allah sana doğru gelen her topu tutturmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: emmanuel eboue)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah sana sağ koridorda bildiğin otobandaymış gibi koşmanı, gelip gitmeyi, aralara kaçmayı, pozisyon üretmeyi, tehlikeli iç koşular yapmayı, hamit'le birlikte ronaldo ve coentro'yu yabo dayı ile pazara göndermeyi, pazardan sana organik meyveler getirtmeyi hadi onu geçtim kaza, bela, sakatlık görmemeyi, ekstra güç ve konsantrasyona sahip olmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: felipe melo)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında oynaman halinde allah sana geçen sene oynadığın performanstan sadece %70 olsa bile oynamanı, sağlam savunmayı, %999 konsantrasyon, motivasyon, dikine doğru koşarak tehlikeli kafa vuruşları veya içeri girmeler nasip etsin.

    amin.

    (bkz: semih kaya)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah sana sakatlık, kaza, bela görmemeyi, sağlam bir defans yapmayı, ekstra motivasyon, güç, kuvvet, konsantrasyona sahip olmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: albert riera)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah sana çoğu maçta yaptığın gibi çalım atmayı, karşındaki rakibini pazara göndermeyi, di maria'yı delirtmeyi, nokta atışı şeklinde orta yapmanı, asist yapmanı hatta ve hatta gol atmayı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: emre çolak)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında oynaman halinde allah sana bakış açını değiştirmeyi, öz güven, geçen seneki performansa yakın bir performans, asist, güç, cesaret, asistler ve yerini bulan ortaları nasip etsin.

    amin.

    (bkz: burak yılmaz)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah sana %100 top kontrolü, %100 bitirici vuruş, %100 fırsatçılık, %110 kondisyon, %110 güç, cesaret, öz güven, gol, asist, kafa golü, sol ayakla gol, sağ ayakla gol nasip etsin.

    amin.

    (bkz: selçuk inan)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah sana frikikten gol atmayı, burak'tan tut muslera'ya kadar asist yapmanı, pas yüzde oranının fazla olmasını, öldürücü ara pasları atmanı, ekstra güce sahip olmanı nasip etsin.

    amin.

    (bkz: wesley sneijder)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında kritik paslar ve kritik şutlar için allah sana ilham versin, yol göstersin. fizik kondisyonunun yanı sıra allah sana güç versin. boş alanlara doğru kaçmayı nasip etsin ve pasları almanı sağlatsın.

    amin.

    (bkz: didier drogba)

    bismillahirrahmanirrahim,

    3 nisan 2013 real madrid galatasaray maçında allah sana yeni yaşında gol atmayı, gol attırmayı, dosta güven düşmana korku salmanı, hava toplarının hepsini indirmeyi, ver kaçlar da başarılı olmayı, eğer frikik kullanırsan gol atmanı, burak ile muhteşem bir uyum içerisinde olmanı, sneijder ve selçuk'un paslarını iyi değerlendirmeni nasip etsin.

    amin.

    edit: maç için dua ediyoruz sadece. yenilelim o zaman, oğlum henry sen manyak mısın? tövbe estağfurullah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın