• 3112
    ne madrid'de olanların aklı tam olarak yerinde ne istanbulda olanların ne ankarada olanların ne almanyada ne de dünyanın baska bir yerindeki galatasaraylıların. gözler bosluga bakıyor. akıllılar macta. yanındakinin ne dedigini bile tam olarak dinleyemiyor. tamam diyor geciyor işte. evinde izleyenler rahat biraz, kafede izleyecek olanlar 2 gün onceden yerini ayırtmıs , yüksek fiyatlara ragmen gitmek zorunda kalmıs. galatasaray'ın macı bu, hem de ceyrek final real madrid'e karsı kaçar mı.

    dua kitapları karıstırılıyor ,annelere yalvarılıyor. mac saati bekleniyor ama zaman gecmiyor. forumlara giriyor videolar izliyor heyecanı artık kalbine dokunuyor ama nafile. elden gelen birşey yok. 1 saniye 1 saat gibi geciyor. biraz uyuyor sonra kalkıyor yemek yiyiyor sonra biraz oyun oynuyor ama gecen zaman en fazla 1 saat.

    okula gidiyor ama nafile. sıraya bile kadrosunu yazıyor galatasaray'ın. karsısına real madrid'i yazıyor , önce kendi kadrosuna bakıyor sonra madrid'e bir eksik bulamıyor defansı dısında. neden olmasın diyor. ronaldo'ya sinirleniyor küfürler ediliyor.

    takımına inanıyor güveniyor. birşeyler olur yine geceriz turu diyor. seviyor destekliyor. karsısında kimin oldugu önemli degil. başında fatih terim var ,ona güveniyor. futbolcularına bakıyor umudu daha da artıyor. gülümsüyor . gözler ileriye bakıyor. arkadaslarıyla eşiyle dostuyla konusuyor ama aklı macta. aklı sadece maçta.

    https://gss.gs/VEr.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın