2012-13 Türkiye Süper Lig 27.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
2 - 0
  • 128
    böyle ilk yarıda oyunumuzla rakibe "bugün hiç şansın yok" mesajını verdiğimiz ve bunu skora da yansıttığımız maçları izlemeyi ne kadar özlemişim bir kez daha anladım. bu maçların ilkini bir önceki hafta yaşadık. (bkz: 17 mart 2013 kayserispor galatasaray maçı) aslında ondan da önceki hafta da böyle olmalıydı ama hak etmediğimiz bir skorla bitmişti o maç (bkz: 8 mart 2013 galatasaray gençlerbirliği maçı)

    maçın ilk yarısı tek kelimeyle şahaneydi. fazla yoruma gerek olmayan bir ilk devre oynadık. rakip takım bir kez olsun kalemize gelemedi. biz ise 2 gol attık,bunun yanında bir çok gollük pozisyonu da değerlendiremedik. bu güzel futbolun yanı sıra çok klas hareketler de maçı izleyenlere ziyafet oldu; tabi izleyen fenerlilere pek ziyafet olmamıştır daha ziyade eziyet olmuştur:) özellikle wesley sneijder'in ayağının dış üstüyle didier drogba'nın kafasına verdiği bir pas vardı ki gerçekten inanılmazdı bence. bu pozisyon maalesef golle sonuçlanmadı, drogba'nın vuruşu kalecide kaldı ama o pasın kalitesi gerçekten müthişti.

    ayrıca son olarak şunu belirteyim ki hamit altıntop hocamızın da maç sonu dediği gibi çok başarılı idi. özellikle maçın ikinci yarısında takımımız maçı rölantide oynamaya çalışırken, gereğinden fazla oyundan düşmüştü. bu sıralarda takıma tam anlamıyla liderlik yaptı. gerçek bir karakterli oyuncu gösterisi yaptı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın