• 1784
    ç. rizespor - adanaspor maç sonucu 1 1,80

    rize formda, erciyesi gecen hafta yendiler ve puan farki 6ya dusmus durumda .
    deplasman takimi son 7 macinda 1 kez kaybetmis ama sadece 2 kez kazanabilmis.genel olarakda 13 deplasman macinda sadece 2 galibiyetleri var. gecen hafta boluspor macina baktim, son dakikada yedikleri golle yenildiler, macin genelinde oldukca etkisizlerdi. bu macta rizeye guvenmemin en baslica sebebi ise mbilla (23 maç-12 gol), tuna (24 maç-1 gol), fevzi (27 maç-7 gol) ve bülent kocabey (17 maç) cezalilar . ayrıca rahman (24 maç-1 gol), ümit tütünci (8 maç-1 gol) ve barış ataş (9 maç) da sakatlıkları nedeniyle rize'ye götürülmedi.16 kisilik bir kadroyla rize ye gidebilmisler.

    galatasaray istanbul - büyükşehir bld.spor maç sonucu 1 1,50

    orana bakmaksizin her hafta bizim maci ekliyorum kupona.
    holmen cezali, belediyeye saglam doseriz.. ayriyetten tek maca yuklude girecegim.

    celta vigo - barcelona fc maç sonucu 2 1,40

    celta ligde oynadigi son 7 mactan 6sini kaybetmis. takımda iago aspas ve andres tunez cezalı durumdalar, alex lopez, krohn dehli, sergio, samuel ve hugo mallo’nun ise sakatlıkları var. iago aspas onemli bir eksik.
    barcelona hafta ici bizim gibi kupa maci oynayacak, ligde de 13 puanlik farkla liderler yine de celta onunde kazanirlar diye dusunuyorum.
    puyol, jordi alba, xavi, adriano ve pedro bu maçta forma giyemeyecekler, kaleci valdes ise cezalı durumda.

    real zaragoza - real madrid maç sonucu 2 1,40

    ev sahibi takim 2013 de henuz kazanamadi, ligde son 3 mactir gol dahi atamamislar.obradovic, zucculini ve javi alamo sakat.real de ayni sekil rotasyona gidecek gibi duruyor hafta ici cl maci oynayacagi icin.. ama 2 rakipde bitik durumda bu yuzden real ve barca bugunun saglam secimlerinden diye dusunuyorum.

    sunderland afc - manchester united maç sonucu 2 1,65

    sunderland`in en onemli ismi steven fletcher milli macta sakatlandi. stephane sessegnon ve carlos cuellar mac saatine yetisebilir.lee cattermole ve david vaughan da olmayan isimler.
    kirmizilar pazartesi gunu chelsea ile oynayacaklar, saglam bir rotasyon gelebilir bu macta.ve city ile puan farki da 15..kalan sadece 9 mac var. aralarinda ki son 23 macta sunderland 1 kez kazanabilmis, her ne kadar man utd tarafinda rahatlik olsa da oynamaya mecali olmayan sunderland bir kez daha kaybeder.

    fc zurich - fc st. gallen maç sonucu 1 1,85
    ev sahibi takim yanilmiyorsam 5 mactir kazaniyor chermiti cok formda. deplasman takimi kapanarak puan almaya calisiyor her macinda ve son 4 deplasmandir yeniliyorlar. formda zurich kazanir.

    academica coimbra - fc porto maç sonucu 2 1,35

    ev sahibi takim sadece 1 kez kazanabildi yanilmiyorsam, benfica ile puan farki 4 ve porto`nun elinde ligden baska bir sey kalmadi.. rakip musait, rahat kazanirlar.

    hamilton academical - dumbarton dumbartonı gol atar mı? e 1,42

    bu mac ust de oynayabilrdik ama ben sadece dumbartonun golünü bekleyecegim.asagi yukari her mac gol atmislar, oranin yuksek olmasinin sebebi ise ev sahibi takimin az gollu maclar cikarmasi. uzun uzuya yazamayacagim ama dumbarton takimi beklentilerinin uzerinde bir sezon geciriyor ve rahat maclar cikariyorlar her mac bol gol yiyip bol atiyorlar . 1 gol cikar herhalde .

    anlatim bozukluklari ve imla hatalari icin uzgunum, aceleyle yazdim.
    toplam oran:
    29
App Store'dan indirin Google Play'den alın