resim
Yekta Kurtuluş
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1307
    bence takımda kalmalı. takım dediğin sadece sahadaki 11 kişiden oluşmuyor ki, 27 tane futbolcu var orada. elbette bazısı vasat olacak; yedek kalacak, kadroya giremeyecek. son zamanlarda "gitsin" denilen adamları sayayım: ufuk ceylan, gökhan zan, hakan balta, çağlar birinci, sabri sarıoğlu, yekta kurtuluş, engin baytar, emre çolak, aydın yılmaz, (hatta) johan elmander. saymaya uğraşmayın, 10 kişi var burada.

    ee bunları çıkarınca geriye kalanlarla 18 kişilik maç kadrosu bile çıkaramıyoruz. antrenmanda çift kale maç yapmaya kalksalar onu da yapamayacaklar. sadece takımı taşımak için değil, hatta yedekte oturması için değil, antrenman yapmak için bile adam lazım takıma.

    hadi dediğiniz olsun, hepsi gitsin. gönderilecek adamların hepsi de türk. onlar gitsin de yerlerine kimi alalım; hem bu adamlardan daha iyi olsunlar hem de yedek kalmayı, kadroya girememeyi falan dert etmesinler, üstüne bir de türk ve genç olsunlar. kim kaybetmiş de biz bulalım böyle adamı. hadi bulduk diyelim. bazısı yedek kulübesinde oturacak, bazısı onu bile yapamayacak adamlara milyonlarca euro versek ona gönlün razı olacak mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın