• 32
    çok ama çok sığ bir yaklaşımla kıyası savunan renkdaşlarımı da anlamıyorum. argümanları şu kıyastan daha anlamsız. şimdi burak ile ronaldonun gol sayıları eşit diye kıyaslarsan herkes her şey ile kıyaslanabilir ki o mantıkla hagi ile alex kıyası da anlam kazanır. bu şekilde insan hayatlarından performans kesitleri alarak kıyas yaparsak buraları bok götürür.

    net söylüyorum gökhan gönül ile dani alves kıyasıyla taşak geçip bu kıyasa gülmeyen objektif değildir. yine sizin mantıkla kıyaslanabilecekler listemizde milyonlardan bir diğer ikisi de güiza vs d.villa'dır. fakat şimdi değil fenere geldiği sene kıyaslanabilirlerdi mesela sizin mantığa göre. mesela ikisi de 30 gol barajını aşanlardan ama sonuç ortada villa barcada güiza harbi nerede la? sonra volkan ve buffon kıyası da baya makul valla bu volkan ayısı bir dönem baya az gol yemişti ligde yani böyle sürer gider...

    manyak manyak olmayın sadece ufak bir analiz olmalı bu yaptığınız kıyas değil! bu sene burak da ronaldo kadar gol attı şeklinde bu kadar kısa ve öz olmalı oradan gerisi futbolun tanrılarına şirk koşmaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın