• 31
    her ne kadar formata uygun olsa da bence görece daha tutarsız olan kıyas burak yılmaz vs lionel messi'dir ki sözlükte başlığı da mevcut. niçin? çünkü alakasız, alaka yok yani bağ yok arada, şu şartlar altında burak nere messi nere demek mümkün.

    bu kıyasa "ohaa yuuh böyle kıyas mı olur :))) burak nere ronaldo nere :)))" şeklinde yaklaşan insanlara katılmıyorum ve sığ tepki verdiklerini düşünüyorum. sonuçta her iki oyuncu da 2012-2013 sezonunda hem ligde hem kupada takımlarının gol yükü çeken, fakat çok daha önemlisi şampiyonlar ligi gol krallığında gösterdikleri performanslar ile kafa kafaya giden, çeyrek finalde de eşleşmiş iki takımda forma giyen önemli oyuncular. tarz olarak da birbirlerini andırıyorlar atletik yapıları itibariyle. kıyası bu seviyede tutarsak çok güzel analizler yapılabilir ki marca da uefa da yaptı bunu hani gayet teknik bir şekilde ama işin bokunu çıkarıp bu iki oyuncunun kariyerini, geçmişini ve genel anlamda özelliklerini falan kıyaslayacak olursak elbette saçma olur.

    yani şu şartlar altında daha nesi saçma, nesi niteliksiz anlamıyorum. adamlar sekizer golle şampiyonlar ligi gol krallığında kıyasıya çekişme halindeler ve kaç haftadır zirveyi paylaşıyorlar, çeyrek finalde de iki maçta karşı karşıya gelecekler. sanırım aşağılık kompleksinden veya burak yılmaz'ın yaptıklarını küçümsediğimizden, ciddiye almadığımızdan olsa gerek... bu kıyasa bahis konusu olan sözü edilen iki oyuncu bu sezon başından beri cidden çok çok alakasız iki isim mi yoksa var mı ortak noktalar biraz düşünmek gerek...

    "böyle kıyas mu olur iyice antu'ya döndük :)))"

    antu denen pislik yuvasının temsil ettiği kulüp son bir iki yılda kulüp veya oyuncu bazında ne başarmış ki antu'ya dönmüşüz? atıyorum bir sow veya webo'yu kimle kıyas edelim?

    lütfen biraz daha akıllı davranalım. bu iki oyuncuyu biz kıyas etmesek onlar kendi kendilerini kıyas edecekler ki zaten çoktan ettiler, çeyrek finaldeki iki real madrid maçında da yine karşı karşıya gelecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın