resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2780
    sistemi bozmadan sneijder’in yerine koyulacak tek futbolcu.
    oyuncu değişikliği tabelası kalkıp sneijder'in yerine amrabat ismini gördüğümde tüylerim diken diken oluyor. çünkü amrabat demek; ilmek ilmek ördüğümüz, geceler boyu yalvar yakar fatih hoca'nın rüyalarına girip aman hocam bu takım 4-3-1-2 oynar hem de şahane oynar bırak bu 4-4-2 sevdasını, tek forvet saçmalıklarını veya diğer her türlü sistemi; dediğimiz yapının yerleşmesinin önündeki en büyük baltadir. evet baltanın ta kendisidir amrabat. herhangi bir taktik disipline sokulması mümkün olmayan tipik egoist kendine oynayan kuzay afrikalı oyuncu tipinin kralıdır. o oyuna girince takımın tüm düzeni sistemi skiliyor. o sebeple eğer sneijder yoksa emre çolak direk oraya konulmalı ve takımdaki herkesi şahane oynatan; en maximum verimi almamızı sağlayan 4-3-1-2 veya 4-1-2-1-2 sisteminden zinhar taviz verilmemelidir. inşallah hocam her türlü korkak tırsak güntekin onay, önder özen, metin tekin, tarzı konservatif aman gol yemeyelimci anlayışa inat madrid'de de böyle oynatacak takımı. fatih hoca’yı biricik yapan budur.
    emre çolak, karar verme konusundaki eksikliğini ancak çok çalışarak ve iyi konsantre olarak çözebilir. her gün yatmadan önce kendine kendine 100 kere futbol basit bir oyundur ben de basit oynamalıyım diye söylemesi lazım. antrenmanda basitliğin kitabını yazmış sneijder'i izleyip doğrunun ne olduğunu görmesi lazım. varyeteye, saçma sapan çalımlara değil basit paslara, al verlere, tek toplara girdiği zaman taraftarın ve hocanın gözüne gireceğini; fayda sağlayacağını artık öğrenmesi lazım. 22 yaşında; 4-5 sezondur kadroda; emre'yi her zaman herkese karşı korudum; müthiş bir potansiyeli olduğuna inanıyorum olmasa rijkaard, fatih hoca, hagi, gibi büyük üstatların hiçbiri ona şans vermezdi.
    mesele fizik değil akıl, şartlanma ve çok çalışmadır. işte burak! israrla tekrarladığı kötü huylarından bir bir kurtuluyor. mesela: kendini yere bırakma hastalığı. bir santrafor ayakta kaldığı sürece iyi futbolcudur. örnek de drogba..
App Store'dan indirin Google Play'den alın