• 33
    vakıfbank'tan 300bin tl alıp bizden 700bin dolar (700x1,82=1.274.000tl) alacaksa (4,24 katı) gelmesin.

    hem galatasaraylı hem de bize gelmek için 4-5 katı para mı alacak?

    bence bir galatasaraylı için normal olanı aynı paraya ya da daha azına gelmesidir ama transferi zorsa en fazla 350-400 bin tl verilebilir. diğer türlüsü çok anlamsız.

    not: yalnızca daha önceki entryler referans alınarak bir hesap ve değerlendirme yapılmıştır. rakamların doğruluğundan emin değilim.

    arma sevdalısı birini profesyonel olarak bu işi yapan para kazanması gereken birini kendi takımına katmak için benim gözümde verilecek en yüksek rakam önceki kulübünde aldığı ücret civarıdır, bu kişi ben ya da çoğumuz olsa daha azına da o formayı giyer.

    --takıma seviye atlatabilecek, gözde sporcu.

    ekleme: vay arkadaş sanki almayalım dedik, basmışsınız ofsayt'a :( biz de biliyoruz her halde gözde'nin ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu geldiğinde takıma vereceği katkıyı, senin televizyonda izlediğin kadar benim canlı izlemişliğim vardır gözde'yi. ben kulübün menfaatlerini düşünerek yorum yaptım ve her zaman da bu gözle yaparım, ülkenin şu an için en iyi voleybol takımında 300bin alıyorsa, ülkenin en iyi kulübüne ve tuttuğu takıma gelirken de yakın ücret almalıdır dedim. dediğimin de sonuna kadar arkasındayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın