• 13665
    * “iyi mi oldu kötü mü oldu bunu maçlardan sonra görebiliriz. ama türkiye’ye ve istanbul’a geleceğim. bu açıdan bakarsam iyi kura iyi oldu.”

    “bu seneki performansları çok iyi. galatasaray geçmişte de önemli neticeler aldı. ama uzun yıllardır bu seviye gelememişti. iyi bir dönem geçiriyorlar. elinde de çok önemli oyuncular var. herkesin tanıdığı, bildiği futbolcular bulunuyor kadrosunda. bize karşı da ekstra motivasyonla oynayacaklarını düşünüyorum”

    “türkiye’ye gelip galatasaray’ın maçını izlemesi normal. çünkü mourinho, rakip takımları iyi analiz eder. şampiyonlar ligi’nde bu seviye gelmiş bir takım karşınızda. bize de ilk olarak işimizin hiç de kolay olmadığını söyledi. galatasaray’a elbette önlem alacaktır. bu seviyede her sonuç mümkün. ancak ligde iyi bir sezon geçirmedik. çok kötü başladık. bu yüzden ilk planda şampiyonlar ligi’ne odaklandık. bu kupayı almak istiyoruz. takım olarak buna inancımız tam. manchester united’i eledik bir önceki turda. bu eşleşme de bizim adımıza zorlu geçecek”

    “türkiye'de büyük derbiler oynanıyor. ben de istanbul’a geleceğim için heyecanlıyım. bir çok arkadaşım ve dostum orada. üzgünüm ama bazısı bundan dolayı hayal kırıklığına uğrayabilir”
    *“yine de ben turun ortada olduğunu düşünüyorum. bernabeu’da iyi bir skor almalıyız. bu bilinçle çıkacağız. sonuçta ateşli bir taraftarın karşısında rövanşı oynayacağız. kâbus görmek istemiyorsak, madrid’te avantajı yakalamalıyız”

    mesut özil
App Store'dan indirin Google Play'den alın