• 13647
    orduspor'u seçmesi
    ''sporting gijon'dan ayrılış sebebim teknik direktör javier clemente'ydi. takıma geldikten sonra beni yedek bıraktı ve bana iyi davranmadı. sezon sonunda iki ilginç teklif aldım. bir tanesi granada'dan bir diğeri ise türkiye'den. cuper'in orada olması da benim için çok şey ifade ediyordu. 3 yıllık imza attım"

    25 şubat 2013 galatasaray orduspor maçı'ndaki çarpışma anı
    "köşe atışında ön direğe savunmak isterken yerde kaldığımı hatırlıyorum. drogba beni görmedi ve kafa kafaya çarpıştık, ikimiz de yerde yatıyorduk. bilincimi yitirdim ve hastaneye giderken ambulansta kendime geldim."

    drogba'nın ziyareti
    "bana çok büyük bir jest yaptı. hastanede beni ziyaret etti. üzgün olduğunu, zarar vermek gibi bir niyeti olmadığını söyledi. beni ziyaret etmesine şaşırdım, bunu unutmayacağım"

    herkes, drogba ve sneijder'i konuşuyor ama...
    "galatasaray, türk futbolunun en iyi temsilcilerinden. daha direkt oynuyorlar. o gün kazandılar çünkü sneijder, doksana gol attı. burak ve selçuk da goller attı. herkes, drogba ve sneijder'i konuşuyor ama burak en tehlikelisi. galatasaray hücumlarını o'nun üzerine kurmuş vaziyette. ceza sahası içinde dokunduğu her top neredeyse içeri giriyor"

    galatasaray'ın yumuşak karnı savunması
    "savunma oyuncuları hızlı ama çok risk alıyorlar ve topla çıkmaya çalışıyorlar. real madrid'in birçok hücum seçeneği var, özellikle de kontrataklar. madrid'in ilk maçı birkaç farkla kazanması lazım çünkü istanbul'daki maç her yönüyle karmaşık olacak"

    (gbkz: ''ali sami yen cehennemi göründüğü gibi mi?'')
    "evet. takımlar gelmeden stat doluyor ve taraftarlar durmadan tezahürat yapıyor. kariyerimde, beni en çok şaşırtan yerlerden bir tanesi. atmosferden korkmadım ama oynarken üzerinizdeki baskıyı fark ediyorsunuz. en şaşırtıcı şey ise, stada gelirken, taraftarların otobüse taş atması oldu"

    real madrid - galatasaray eşleşmesiyle ilgili
    "madrid avantajlı gözüküyor fakat şok yaşamamak için türkiye'ye iki üç gol farkla gelmeleri önemli"

    david barral - as gazetesine verdiği röportajdan
    kaynak: http://futbol.as.com/...64430039_209390.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın