• 13629
    "eğer geçtiğimiz sezon şampiyonlar ligi'nde zirveye ulaşmasaydık, takımdan ayrılmayacaktım. oradaki kariyerimi zirvede bırakmak istedim. fransızca bir tabirle 'pastanın üzerine kremayı koyup' sonra ayrıldım. kariyerimin doruk noktasıydı."

    "galatasaray, oturmuş bir avrupa kültürüne sahip. ben de marsilya ve chelsea'de verdiğim üst düzey arenadaki mücadeleye tekrar dönmek istiyodum. bu açıdan galatasaray, bana istediğimi verdi."

    "sneijder ve benim takıma katılmamla beklentiler çok fazla arttı. fakat kendi durumumuzu anlatarak bunu aşağıya çekmeye çalışıyoruz. örneğin sneijder, son 6 ayda futbol oynamadı. ben de birkaç ay aranın ardından geldim. zaten şu an da %100'ümü sahaya yansıtamıyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum."

    "öncelikle amcamın bende farklı bir yere sahip olduğunu söyleyebilirim. daha sonra ise kariyerimdeki bütün teknik adamlar gelir. örneğin 11 yaş altında dunkrik'teki ilk teknik direktörüm jean trichet'in çok önemli bir yeri var. ardından da le mans'daki hocam marc westerloppe ve alan costadaux gelir. ikinci ligde bana çok yardım eden guy lacombe da bu isimler takip eder. arkalarından ise jose mourinho gelir."

    *"çocukluğumdan bu yana hava toplarına ayrı çalışırım. oyunumun en kuvveti yönlerinden birisidir de zaten. zamanlama, kafa vuruşları için son derece önemlidir. o golü de unutamıyorum. o an sahada duran topları kullanan isimlerden sadece mata vardı. boateng'den kurtuldum ve pozisyonumu alıp doğru vuruşu yaptım."

    didier drogba
App Store'dan indirin Google Play'den alın