resim
Onur Recep Kıvrak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 344
    muslera satılırsa pasaportu sebebiyle en iyi kaleci alternatifidir. muslera kadar iyi olmasına gerek yoktur. önemli olan galatasaray formasının ağırlığını taşıyıp taşıyamayacağıdır. galatasaray'da oynayabilecek kalitede ise ki bence o kaliteye fazlasıyla sahip kendisi, o zaman yabancı kontenjanı takım içerisinde bir başka mevkide kullanılıp, misal mükemmel bir sol bek gibi, toplam kadro kalitemizi ve gücümüzü arttırabiliriz.

    malesef federasyonun yabancı oyuncu politikasındaki basiretsizlik nedeniyle bu hesapları yapmak zorunluluğumuz var. onur gibi bir kaleci şunu biliyorum ki taffarel'in ellerinde üzerine çok koyar ve en az 10 sene bu camiaya hizmet eder. 10 senelik bir adam almak çok önemli iştir. muslera için 30 milyon eu'lar telaffuz ediliyorsa, oturup ciddi ciddi düşünmek gerekir. bu konuda fatih terim'in vereceği karara sonuna kadar saygı duyuyorum.

    ancak onur gibi bir kaleciyi alıp muslera'nın arkasında yedek oturtmayı planlayan arkadaşlara da "biraz insaf" diyorum. bu kaliteye gelmiş bir kaleci yedek oturmak amacıyla transfer yapmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın