resim
Onur Recep Kıvrak
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Kaleci
Yaş:36
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 340
    geçtiğimiz aralık ayında izlediğim, bir şampiyonlar ligi tanıtımında muslera için şöyle diyordu;

    --- alıntı ---

    fernando muslera lazio'da düşüşe geçen kariyerine, galatasaray'a transferi ile yeniden ivme kazandırdı. yetenekli kalecinin galatasaray'a transferi sırasında en çok emek gösterenlerin başında gelen, brezilya'nın efsane kalecilerinden taffarel'in bunda payı büyük. taffarel'in uyguladığı özel idmanlar sayesinde, muslera yeteneklerini çok fazla geliştirdi.

    --- alıntı ---

    onur'a bakıyorum da cidden yetenekli bir kaleci. taffarel'in elinde belki bir muslera olmaz, belki de daha fazlası olur bunu bilemeyiz. ama yıllardır en büyük sıkıntımız olan iyi yerli kaleciyi belki onur'un transferi ile gerçekleştirebiliriz. kimse muslera gitsin istemiyor, yanlış anlaşılmasın. fakat kimse de muslera gitmek istiyor mu acaba diye neden düşünmüyor?

    galatasaray'a gelir gelmez muslera'nın ilk açıklamalarından biri, hayalim premier lig'de forma giymek olmuştu. şu an united, arsenal gibi isimler geçiyor yerli ve yabancı basında. belki de muslera bu fırsatı değerlendirmek ve gitmek istiyor. bu durumda da en akıllı hamle onur'un transferi olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın