• 13615
    "uzun yıllardır şampiyonlar ligi'nde çeyrek final görüyorum ve bir şey kesinlikle hiç değişmiyor; rakiplerin kalitesi!" diyerek sözlerine başlayan dünyaca ünlü teknik direktör, çeyrek final gören takımların bir nedenden ötürü buraya kadar yükseldiklerini söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti; "bu takımlar grup aşamasında turnuvaya veda etmemiş takımlar ve ayrıca gruplardan sonra bir tur daha geçebilmiş takımlar. bu turnuvaya birçok iyi takım başlıyor ve sadece 8 tanesi geriye kaldı. bu takımlar iyi olmaları nedeniyle buraya kadar gelmeyi başardılar"

    "kura sonucunda gelen rakip için endişeli olmaya gerek yok çünkü bu turda gelebilecek her rakip zordur. oyun içinde bazı takımlar içerisinde elbette farklılıklar olacaktır. ama inanın her rakip zor. bu yüzden rahatlamış değilim"

    "galatasaray'a karşı oynayacağız. bu sene karşılaşacağımız bir başka lig şampiyonu daha..."

    "bu sezon liginde şampiyon olmayı başarmış 4. takımla oynuyoruz. rakibimiz olan galatasaray hakkında çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. ekibim galatasaray'ın geçmişte oynadığı her maçı izliyorlar ve şu an galatasaray hakkında bazı bilgilere sahibim"

    jose mourinho
App Store'dan indirin Google Play'den alın