• 210
    hükümetin zayıf halkalarından biridir. net şekilde başarısızdır. her lafı dönüp dolaştırıp başbakana getirmekle olmuyor maalesef. 5-10 tane tesis kurmakla da. olimpiyatlara adaysın, son olimpiyat oyunlarında* madalya sayın kaç? katılım sayınının fazlalığıyla övündün katılımcıların ülkemize kaç madalya getirebildi? bahane üretmek dışında ne gibi bir yaptırım uyguladın/uygulattın. güreşte ve halterdeki hüsranlardan sonra çıkıp sorumluluk aldın mı? madalya törenlerine katılmak güzel ama başarısızlığa gelince kaçılıyor maalesef.

    ülkende futbolda şike skandalları var. çözüme ulaşmadı. örtbas edildi. ara sıra ecnebi gazetelerde haberi çıkıyor üzeri örtüldü diye. en eski spor kulüplerinden biri mali krize girdi uefa'dan men yedi. o kulübü mali krize sokan, boğazına kadar borca batıran adam futbol federasyonunun başına geçti. yarın iki takımımız çeyrek finalde diye övünür ama bunlardan bahsetmez.

    gençlik ve spor bakanısın. bu ne demek? genç dimağları temsil etmek demek. ve sen ingilizce bilmiyorsun. iki yudum soru soruluyor elindeki kulaklığa muhtaçsın. hadi kendi ülkendeki bir tanıtımda ingilizce konuşmayı tercih etmemeni biraz anlayabilirim. ama baya baya bilmiyorsun. kulaklığım nerde kulaklığım nerde. yeminle ben utandım izlerken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın