• 13592
    “galatasaray, dünya çapında ismi olan bir kulüp oldu”

    “özellikle sneijder ve drogba'nın gelişi, burak gibi bir oyuncunun mevcut kadroda olması galatasaray'ı cazibe merkezi yapıyor. kulüp dünya medyasına daha fazla yer alıyor. ispanyol basını her gün galatasaray'ı konuşuyor. galatasaray üst üste güzel şeyler yaptı. yapmaya da devam ediyor. galatasaraylıları kutluyorum”

    "dünyanın en önemli antrenörü geliyor ve bize göre dünya çapında olan teknik direktörümüzle son derece samimi pozlar veriyor. iki arkadaş olarak görüntü vermeleri gurur verdi. ruhumu okşadı. kendisini tebrik ediyorum. hep böyle olsun"

    "eşleşmenin favorisi real madrid. ama böyle ikili maçlarda günlük performansa göre her şey olabilir. daha önceki 3 maçtan ikisini galatasaray'ın kazanması ölçü değil"

    “hamit, bir maçta iki kere direğe vurduruyor. ama onun yerine koyduğunuz adam, direğe bile vurduramıyor. direkt auta gidiyor. hamit'i gereksiz yere eleştirmemek gerekiyor. hamit'in kalitesi tartışılmaz. biz onu schalke'de oynarken almak için çok uğraştık. o dönem schalke'ye gidildi. ancak başkanları hamit'in formasını vermişti. sonra şartlar değişti. biz onu real madrid'den aldık”

    ergun gürsoy
App Store'dan indirin Google Play'den alın