• 13589
    "öncelikli ricam evimizde oynadığımız tüm maçlarda bizden desteğini esirgemeyen taraftarımızın bu maçta da bunu yapması olacak. biz önümüzdeki puanları toplayıp, diğer takımların maçlarını bekleyeceğiz. bu aşamada herkesin desteği çok önemli."

    "maçı kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor ve planlamıyoruz. maçları kazandığımız sürece emin adımlarla ilerleriz. aklımızdaki senaryo dışında bir alternatif düşünmüyoruz. iki takımın da farklı kimlikleri var ve ekibimle ben çok yoğun çalışıyoruz. yarın farklı bir taktikle sahaya çıkacağız. bize karşı oynamayan bir oyuncuları vardı, bunun dışında macaristan yine aynı takımla sahaya çıkacak."

    "her kulübe aynı mesafedeyiz. sayın aykut kocaman'ın maç iptaliyle ilgili bir talebi oldu. onlar da sıkıntılı bir süreçten geçiyor. fifa'nın pazartesi maç oynanmasına müsaadesi yok. milli takım çok farklı bir yer ve bu sebeple herkesin saygı göstermesini istiyorum."

    "her maçın stratejisi farklı. hamit antrenmanlara çıktı, ama onunla ilgili kararı sonra vereceğiz. galatasaray ve fenerbahçe'nin avrupa çeyrek finale kalması ise bizim için büyük avantaj."

    abdullah avcı
App Store'dan indirin Google Play'den alın