• 22
    turkiye'de olmasini istemeyenlerin bakis acisina gore galatasaray'in da sampiyonlar liginde isi olmamali. daha bir zeminini bile duzeltemeyen takimin ceyrek finalde ne isi var arkadas!! hem istanbul gibi trafigi berbat bir sehirin takiminin kupa nesine? sikecilerin ulkesi adina katiliyor zaten, pis tu kaka. sahip olduklari stad da seriatci hokumet ve devletine aitmis :( inshallah kumeye duserler!!bir111

    6 temmuz 2005 carsamba gunu 2012 olimpiyatlarini londra'ya verdiklerinde millet havalara ucuyordu, ertesi sabah 7 temmuz persembe gunu sabah metro istasyonlari, otobusler havaya uctu. boylesine bir sehire niye vermisler ki? cin dedigin kendi halkini somuren bir ulke. 300-400 yil onceki somurgecilik anlayisini degistirip kendi ulke vatandaslarini somurerek uyguluyorlar. acilistaki sarki soyleyen kiz bile cakma cikti, gercek sesi degil dediler.

    londra acilislarinda muhtesem muhtesem denildi.. muhtesem diye bir bok yoktu. ingiliz medyasi kendi kendini pohpohluyordu. sikici bir acilisti. dizilerden sarkilara girdiler, hatta bir ara bilinmedik zenci rapper cikti. bu istanbul acisinda dj akman'in cikmasi gibi bir sey. kendi ulkesinin bile cogunlugu tanimiyordu adami. acilisa tarih de katmislardi yok bilmem kac yilindan gunumuze geldiler falan. ama hic somurgecilikten bahsetmediler. butun dunyanin gozunu dizilerle, muziklerle buruduler. sonra sak sak sak. ingiltere super yeaaa oldu bir anda. olimpiyat oncesi ve sirasinda buyuk bir guvenlik acigi vardi. guvenligi saglayacak olan g4s firmasi yeterince eleman bulamadigindan eksik kaldi, bulduklarinin bazilari ingilizce dahi bilmiyordu. bu sebepten ekstra asker yigdilar.. bu asker ne mi yapti daha sonra? tribunler bombos kaldigi icin gidip mac seyrettiler. bircok bransta bu boyleydi.

    birakin acilista semazen ciksin, mevlana ciksin, nasreddin hoca ciksin, osmanli izleri olsun, cirit atan dedeler ciksin, gures yapan yagli abiler ciksin. allah omur verirse o acilista yasayan en onemli sporcumuz hakan sukur cikacak, fatih terim cikacak. aziz yildirim olmayacak, yildirim demiroren olmayacak. aykut kocaman'i belki maskot yapabilirler ama, bundan emin degilim. adini da "hasofman" koyarsak daha iyi bir maskot bulunmaz bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın