• 13586
    "yaklaşık 8 gündür beraberiz. arkadaşlarla hepimiz sadece yarınki maçı düşünüyoruz. yarınki maçın önemini çok iyi biliyoruz. tarihimizin en önemli maçlarından birisine çıkacağız. yarınki maçı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz.

    (u: "takımda yarın beraber oynayacağın emre belözoğlu ve mehmet topal olmayacak. bu durum milli takım'ı olumsuz etkiler mi ?")"her ikisi de milli takımımız için önemli oyunculardır. milli takımda kime forma verilirse o bu yükün altından kalkacaktır. yarın yanımda kim oynayacak bilmiyorum ama kim oynayacaksa görevini yapacaktır. yarınki maçı kazanmaktan başka düşüncemiz yok. herkes bunun farkında. bir de milli takımda herkesin yeri doldurulur."

    "10 yıldır beraber olduğumuz bir arkadaş grubumuz var. arkadaşlık çok iyi. bazı gazetelerde aramızda kavga olduğu şeklinde haberler yer alıyor. bunların hiçbiri gerçek değil. olsa doğru bir şekilde söylerdim. yaklaşık iki yıldır türk futbolunda belirli problemler oldu. zor dönemlerde her zaman milli takım birleştirici olmuştur."

    selçuk inan
App Store'dan indirin Google Play'den alın