• 13585
    "bu saha olaylarına sebebiyet verenler kimler ve niye yapıyorlar anlayamıyorum. dünyanın neresinde görülmüş bu kişilerin yaptığı paraşütlü eylem. avrupa'da 8 takım arasına girdik. fenerbahçe'nin en büyük rakibi avrupa değil bize zarar veren bu azınlık kişilerdir. ikide bir sahamızı kapattırıyorlar. bu kişilerin eylemleri yüzünden uefa bizi denetim ve gözlem altına aldı. büyük tehdit ve tehlike altındayız. bu yapılanların maddi manevi rakamı ölçülemez. azınlık bu gruplar, büyük bir çoğunluğun, fenerbahçe'nin maddi manevi gelirlerine el koyuyor. 32 bin kişinin, 56 loca sahibinin haklarını çalıyorlar. fenerium'un satışını durduruyorlar."

    "6222'ye göre bate maçında sahaya meşale atanlara hapis cezası yokmuş. dehşetle irkildim. karakola gidip imza vermeleri yetiyormuş. yüzde 80'i karakola gidip imza atmamış. bu kişilerin arkasında büyük bir güç var. polis bu güçleri mutlaka bulmalı. polisle diyologlarımız çok iyi. iyi niyetle çalışıyorlar. duyarlıyız. fenerbahçe'nin haklarını korumak için gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz."

    abdullah kiğılı

    siz yormayın ben söyleyeyim sayın kiğılı, cemaatin oyunlarıdır bunlar ya da fransa'nın yok yok israil'in belki de masonlarındır... *
App Store'dan indirin Google Play'den alın