• 13577
    “drogba’nın gelmesi umut ve burak için de büyük avantaj. ondan öğrenecekleri çok şey var. idmanda bile drogba’yı dikkatle izlemeliler. misal 90’ların başında bize stumpf gelmişti. bülent (korkmaz) birçok şeyi ondan öğrendi.”

    “ben galatasaray’a 4 kez imza attım. 4’ü de boş mukaveleye… o dönem başta cüneyt (tanman) abimiz olmak üzere raşit (çetiner) abi, artı ismail, yusuf, erdal’ı ile aileydik. eğlenmeye bile beraber giderdik. başarı da böyle geldi. galatasaray’da 8 sene oynadım. 3 şampiyonluk, 2 türkiye kupası, 2 cumhurbaşkanlığı, avrupa’da yarı final gördüm”

    “bu takım çok iyi ama biz de çok iyiydik. cüneyt abi, simoviç, prekazi ve tanju çok kaliteliydi. büyük savaş, küçük savaş, uğur ve erdal’ın bir değeri vardı. insanlara ilk 11’imizi ezbere sayardı.”

    “yabancı oyunculara zorla türkçe öğretirdik. rambo yusuf (yusuf altıntaş) onlara takılmayı ihmal etmezdi. türkçe küfürler öğreterek onları kandırırdı”

    "genç oyunculara söylüyorum, sadece iyi çalışmak yetmez. iyi beslenmeleri lazım. bu beslenme tarzı hamburger, tost falan değil… iyi istirahat etmeliler. kabiliyetin varsa ve kendine iyi bakarsan bir yerlere gelirsin”

    *“hocamız izin vermişti. biz de her genç gibi geziyorduk. eve dönüşte yaşadığım bir olaydı ve kaza geçirdim. 12 aralık’ı 1992’yi 13 aralık’a bağlayan geceydi. kaza yaptıktan sonra kendime gelmem 1 seneyi buldu. futbola dönmek istedim ama kafama ciddi darbe almıştım. neyse ki çok iyi jübile yaptım.”

    mami (muhammet altıntaş)
App Store'dan indirin Google Play'den alın