• 45
    hepsine başarılar dilediğim yazarlar. stress yapmadıkları sürece hakkı olan puanı alacaklarını bilsinler. ben şu yaşıma kadar yeterince çalıştığı halde kazanamayan kimseyi tanımadım. calıstıysan o puanı alacaksın bil ve kendine güven. bu birincisi.

    sakince girin, yapın, cıkın. sınav zorsa herkese zor bunu da unutmayın ve zor olursa kendinizi strese sokmayın. bu da ikincisi.

    bi de sınava 1 kala kafanı karıstırma her zaman korudugun sistemi bozma derler ama kendi basıma gelen kotu bi durum oldugu icin paylasmak istiyorum; ben sınava en iyi test oldugunu düşündüğüm turkceden baslamıstım, ilk anlarda sınavda hızlı yapmam gerek telaşıyla stress olup ne okudugumu anlamamıstım ki normal denemelerde öyle olmamıştı hiç. yani eger ki cozdugunuz teste konsantre olamadıgınızı hissederseniz testi bitirmeye kasmayın digerine gecin herzamanki sırayı korumak zorunda değilsiniz.(u: oyle yapıp mata gecip onu fulemiştim mesela ben ama turkce normalden kotuydu ilk sorulara hic konsantre olamadıgım icin)(u: bi de yeni sistemde teker teker veriliyosa kitapcıklar bu son dediklerimi kaale almayın eskiden aynı anda veriyolardı simdi nasıl bilmiyorum)

    son olarak emeklerinizin karsılıgını alacagınızı bilerek rahatca uyuyun bu gece, sınavda da zorlanıp moraliniz bozulursa bu seneki mukemmel cl performansımızı düşünün, o basarı da ne kadar zor bir ortamda doğmuştu:)**

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın