resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 697
    nuri sahin sistem oyuncusudur. dortmund'da basarili olmasinin sebebi de alistigi bir sistem ve takim arkadaslari sayesindedir. hamit de benzer ozelliklere sahip. simdi nuri, real madrid'de cesitli sebeplerden dikis tutturamayabilir, ama milli takimda bir turlu istedigimiz oyunu oynayamamasinin sebebi nuri'den cok milli takimin sistemsizliginden kaynaklaniyor. son 4-5 yila bir bakin, her maca farkli bir 11 cikiyor, farkli kadroya sahip oluyoruz. fatih terim'e kaos futbolu oynatiyor diyorlardi ama bizim son zamanlarda oynadigimiz futbol kaos bile degil, mahalle futbolu oynuyoruz resmen. daha once de yazmistim, milli takimin iskeleti belli. bu oyuncular 5-6 hazirlik maci oynasin(ama her mac asagi yukari ayni 11 ile) zor tutulur. son 1 yilimiz abdullah avci ile heba edildi. alistik nasil olsa, gelen gecen heba ediyor yillarimizi, umutlarimizi, hayallerimizi.

    son 4 yilda hamit-selcuk-nuri-arda orta sahasini oturtmak cok mu zordu? selcuk sahin, emre, o, bu, ozer hurmaci gibi oyuncular cok mu katki yapti bu takima?

    futbolcular sahada kendi takim arkadaslarindan cok rakibi taniyor. 2 pas yapamiyoruz. durum boyle olunca butun yuk yine arda'ya biniyor, her topu arda'ya verip sifira inmesi bekleniyor. arda bunu yapinca da "arda cok bencil yeaa" deniliyor. arkadasim bir yuru git!

    kisacasi; elinde selcuk varsa, nuri varsa, sistemini ona gore ayarlarsin. "o uymayan sistemini sikeyim" derler aksi taktirde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın