resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 1600
    birkaç felsefe nedir bilmez filozof kimdir hakkında en ufak bir kitap cümlesi okumamış fenerbahçelinin kendini filozof diye nitelemesiyle her demecinde farklı bir şeyler söylemeye çalışıyor. ama farkında olmadan güzelim dilimizi de mahvederek saçma sapan beyanatlarda bulunuyor. bugün de döktürmüş yine kendisi. yok "içsel zevkin yukarı çıktığı bir dönem yaşıyorlar" yok "hakem hatalarındaki standart sapmalar" tarzı acınası cümleler sarfetmiş.

    ah bir de rakip takımın kadrolarını öğrenip maç kazanmak nasıl oluyor onu yorumlasa, kesinleşmemiş de olsa ortada olan şikenin yapıldığına dair bir mahkeme kararı üzerine konuşsa, rakip takımların hakkının nasıl yedikleri hakkında da o garip diliyle yorum yapabilir mi çok merak ediyorum. hani ne bileyim " içsel şikesel ahlaki boşluk sapmalarının doruklarına tırmandık " tarzı bir şey olabilir belki. benden bu kadar çıktı eminim kendisi çok daha yaratıcı olacaktır.

    ha bu arada unutmadan içsel zevkin yukarı çıktığı dönem için 12 mayıs 2012'i daima aklında tutabilirsin aykut kocaman ve tabi ki tüm fenerbahçeliler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın