• 13530
    "futbolcular beşiktaş'ın 110. yıl kutlamalarına altta kot pantolon, üste dandik bir tişörtle çıkıyor. bu olmaz! ya formayla ya da takım elbiseyle çık. bu takımın değeri bu değil. gökhan süzen'in kot pantolonu ve ayakkabıları hakikaten utanç verici. yani adama 1 milyon 200 bin euro ver sonra utanç duy!"

    "kot pantolonunu görmedin mi? kadın bile böyle giyinmez. bu kadar streç pantolon giyilir mi? tamam burası istanbul, gençsin ama yakışmamış"

    celal kolot

    cevap da gecikmemiş;

    "celal kolot, bugüne kadar samet aybaba ile çıkar ilişkisi içerisinde olduğumu, beşiktaş'ı içerden baltaladığımı, bütün oyuncuları benim getirdiğimi ve gökhan süzen'in beşiktaş'ta oynayamayacak kalitede olduğunu söyledi. bunların hepsine göz yumdum. ama bugün basında bir açıklaması yer aldı. "gökhan süzen, kız gibi giyiniyor. beşiktaş'a yakışmıyor." şeklinde açıklama yapmış. bu terbiyesizliği artık hazmedemiyorum. gökhan'ın futbolunu eleştirebilir ama giyimini eleştiremez. gökhan, evli ve ailesi olan bir insan. kendisi insanların kıyafetiyle çok ilgiliyse gidip cemil ipekçi'ye başvursun, moda editörlüğü yapsın,spor yorumculuğu yapmasın. önce beşiktaş'ta yönetici olduğu dönemlerdeki yaptıklarının hesabını versin. insanları karalamasın. benim de gökhan'ın da ailesi var."

    gökhan süzen'in menajeri özkan doğan

    ulan nasıl bir camia oldunuz çıktınız m.k.
App Store'dan indirin Google Play'den alın