• 13529
    g.saray yaptığı transferlerle dünyada adından söz ettiren bir kulüp oldu. benim dikkatimi en çok çeken isim burak. ronaldo ile kıyaslanıyor. bence ondan iyi. burak'ı d.villa'nın yerine barcelona'da görmek isterim.

    alex puata, cafe işletmecisi barça taraftarı

    barcelona taraftarıyım, g.saray çok güçlü bir takım. takımda çok iyi futbolcular ve çok iyi bir teknik adam var. drogba ve sneijder tüm dünyada tanınıyorlar. g.saray'ın r.madrid'i eleyip finalde bizim karşımıza çıkmasını isterim.

    aleandro alexis, taksici

    türkiye'yi okocha ve amokachi'den dolayı tanıyor ve çok seviyoruz. galatasaray'ın real madrid'i elemesini istememiz için barcelona taraftarı olmamıza gerek yok. galatasaray'ın eleyeceğini biliyoruz.

    uche chinyelu, nijeryalı isadamı

    bu sezon real madrid çok başarılı bir sezon geçirmiyor. başarılı olmaları gereken tek yer şampiyonlar ligi. galatasaray'ın real madrid'i elemesi mucize olmaz ancak elenirlerse türkler'in intikamını finalde biz alırız.

    fabio rosta (ögrenci)

    r.madrid çok güçlü ve iddialı bir takım. türkler'in çok kaliteli futbolculara sahip olduklarını biliyoruz. burak yılmaz'ın şampiyonlar liginde attığı golleri hayranlıkla izliyoruz. ileride burak'ın de barcelona'da oynamasını çok isterim.

    manuel garei (doktor)

    fanatik bir barcelona taraftarıyım. takımımın her maçına gidiyorum. rakibimiz real'in kiminle oynayacağının önemi yok. benim desteklemem için real'in rakibi olması yeterli. dualarımız galatasaray ile birlikte. umarım en büyük düşmanımız elerler.

    nuria barcelo (eczacı)

    "g.saray'ın real madrid'i elemesi çok zor ama elemesini çok isteriz. galatasaray'ın finale kadar turu geçmesini ancak finalde bizimle oynamasını isterim. ancak finalde o kupayı kazanan yine biz oluruz"

    ricky calderon emekli öğretmen

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın