• 13525
    "mourinho'nun direktifleriyle 3 yıl içerisinde daha güçlü hale geldim. real madrid'de fiziksel olarak daha güçlü hale geldim ve performansım daha da arttı. sahada eğlenmeye devam ediyorum ve futbol oynamaktan hoşlanıyorum. artık daha olgun ve deneyimliyim"

    "bazı özelliklerimi geliştirmem gerektiğini farkettim. örneğin gol istatistikleri. bu sayıyı daha iyi hale getirebilirim. bir oyun kurucu olarak işim gol asisti yapmak, ancak daha fazla şut çekmeliyim. buna odaklanmam gerekiyor"

    "barcelona puan olarak çok önümüzde olmasına rağmen, her maçı kazanmak istiyoruz. çünkü real madrid bunun için sahaya çıkmalı"

    "kendimi herhangi bir türk takımının taraftarı olarak niteleyemem. ancak orada büyük derbilerin oynandığını biliyorum. arkadaşlarım ve akrabalarım orada yaşıyor. istanbul'a gideceğim için çok heyecanlıyım. türkiye'deki maçlar benim için her zaman özel.ancak oraya ikinci tura geçmek için gideceğiz ve bazı insanlar hayal kırıklığına uğrayabilir."

    "ilk maçımı hatırlıyorum da çok heyecanlanmıştım. ancak real madrid'le ilk maçım benim için çok özeldi. yedek kulübesinde sami ile yanyana oturuyordum ve bir saat sonra oynama fırsatım oldu. golsüz beraberlikle bitmişti. şimdi madrid'de 3. yılım doluyor ve zaman inanılmaz bir şekilde geçiyor. ispanya'da olgunlaştım. ispanya kültürünü ve yeni bir dili öğrendim. ilk başlarda yalnız yaşadığım için biraz zorlandım; ama şimdi ailem yanımda ve her şey çok daha kolay. takım ve sami khedira her şeyde bana çok yardımcı oldu"

    mesut özil

    inşallah hayal kırıklığına uğrayan siz olacaksınız sevgili mesut...
App Store'dan indirin Google Play'den alın