resim
Shota Arveladze
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Gürcistan
  • 114
    --- alıntı ---

    eski kayserispor teknik direktörü ve şimdi kasımpaşa'yı çalıştıran gürcü teknik adam şota arveladze, jose mourinho'yla aynı locada kayserispor ile galatasaray arasındaki maçı izledi. devreye 3-0 ve kayserispor'un 10 kişi girmesi sonrası portekizli teknik adamın yanına gidip, takıldı.

    galatasaray, kayseri karşısında 30 dakikada durumu 2-0 yapıp maçı kopardı kasımpaşa teknik direktörü şota, karşılaşmayı izlemeye gelen real madrid’in hocası mourinho’ya espriyi patlattı: “3 saat uçtun geldin de ne oldu?”

    kasımpaşa’nın başında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken şota arveladze, başarısının yanı sıra, sorulara verdiği kısa ve bir o kadar da ilginç cevaplarla tanınıyor.

    şota'dan mourinho'ya "ne oldu"

    fakat gürcü hoca bu özelliğini bu kez dünyaca ünlü teknik direktör jose mourinho’ya karşı kullandı. devler ligi çeyrek finalindeki rakibi galatasaray’ı izlemeye gelen portekizli hoca ile maçı birlikte izleyen şota, “maç 2-0’ken 31. dakikada kayserisporlu bobo’yu attı. mourinho o dakikaya kadar sürekli not alıyordu. fakat bobo atılıp galatasaray 10 kişiye karşı oynamaya başlayınca not defterine başlarındaki kadar fazla şey yazmadı” dedi.

    burak’ın 38’deki golüyle durumun 3-0 olduğunu hatırlatan tecrübeli hoca,mourinho ile diyaloğunu “devre arasında yanına gidip ‘madrid’den uçakla 3 saat yol yapıp geldin. ilk 30 dakikada maç bitti ne olacak şimdi’ diye sordum. güldü ve ‘doğru söylüyorsun’ diye yanıt verdi” ifadeleriyle anlattı.

    "mourinho işi biliyor"

    jose mourinho’ya yöneltilen ‘ukala’ ve ‘çok bilmiş’ eleştirilerini de değerlendiren şota ilginç bir yanıt verdi. “biliyorum diyor çünkü adam biliyor. porto’yu, chelsea’yi, inter’i ve realmadrid’i şampiyon yapmış. çoğuyla avrupa kupası kaldırmış. demek ki bildiği bir şey var” şeklinde konuştu.

    şota, teknik direktörlüğünü yaptığı kasımpaşa’nın durumunu da değerlendirdi. gürcü hoca şunları söyledi: “bir gün biz de şampiyon olacağız. ilk 4’ün içindeyiz ama yılmak yok. üzerine katıp ilerleyeceğiz. hep ciddi hedeflerimiz olacak.”

    --- alıntı ---

    gözümden yaş geldi oy oy
App Store'dan indirin Google Play'den alın