• 13516
    "futbolda kimse kimseyi küçümsemeli, artık herkes topun arkasına geçiyor. biz hazırız. kazanmamız gerekiyor. her grupta her takımın bir sistemi var, iki maçı kazandığımız zaman önümüzde farklı bir tablo çıkacak. hedefimiz 2014. gidelim ama nasıl olursa olsun gidelim. bizim potansiyelimiz var, macaristan maçında türk halkının bizim yanımızda olması lazım."

    "iyi oyunlar sergileyemedik, bu yüzden protesto olması normal, hayal satmıyoruz ancak umudumuz sürüyor. biz potansiyeli olan bir takımız... kadıköy'deki romanya maçında zemin biraz daha iyi olsa daha farklı oldu. savaşmaya devam edeceğiz."

    "son yıllarda milli takım kavramının ülkemizde daha öne çıktığını düşünüyorum. asla taraftara dair bir eleştiride bulunmam mümkün değil."

    "ülke karakteri olarak sabırsız bir yapıdayız, evet işler iyi gitmedi ama biz sabırlı olmalı ve bir ekol yaratmalıyız. abdullah hoca ülkesine hizmet etmeye çalışıyor. kendisiyle çalışmaktan çok mutluyum."

    "ben ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. yurt dışında temsil edilmeye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. ben bir birey olarak kendi üzerime düşen görevi yapmaya çalışıyorum."

    "ben atletico madrid'i çok seviyorum, çok keyifli bu takımda oynamak, çok da alıştım... biraz dik bir adamım, huzurlu olduğum için mutluyum. iki sene daha konratım sürüyor. belki uzatırız bilmiyorum."

    arda turan
App Store'dan indirin Google Play'den alın