resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 4281
    hep kendilerinin, veya sözlükten birilerinin sabri yerine koysan daha iyi oynayacağını iddia eden über yetenekli kardeşlerim bu haber tam size göre, geç kalmayın, başvurun bence hemen. fatih hocam genç aslanlarını arıyormuş, hem hepiniz iyi galatasaraylısınız, hem de milyon euro'lar & dolarlar kazanabilirsiniz.

    http://www2.galatasaray.org/...yapi/haber/15963.php

    --- alıntı ---
    "fatih terim genç aslanlarını arıyor" projesi başladı

    bugün, florya metin oktay tesisleri’nde, galatasaray teknik direktörü fatih terim, futbol akademisi genel direktörü müfit erkasap ve fatih ibradı'nın katılımıyla, “fatih terim genç aslanlarını arıyor” projesi kapsamında bir toplantı düzenlendi. türkiye geneli ve yurtdışındaki futbol okullarımızın yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda, teknik direktörümüz fatih terim bir konuşma yaptı.

    futbol okulları yöneticilerine hitaben yaptığı konuşmada, fatih terim şu ifadeleri kullandı:

    “önümüzdeki hafta divan kurulumuzda yapacağımız çok önemli bir sunum var. bugün altyapı ile ilgili dev bir projenin küçük bir parçasını sizlerle paylaşmak istiyoruz çünkü galatasaray’ın özellikle futbolda gelişmesini, tavanla birleşmesini bir an önce sağlamamız gerekiyor. burada size çok ihtiyacımız var. yeni sistemin bir parçası olmak zorundayız, zorundasınız. birazdan arkadaşlarımız size daha ayrıntılı bilgi verecek ama ben size birkaç hatırlatmada bulunmak istiyorum.

    futbol okulları sadece ekonomik amaç taşımamalı, teknik amaç da taşımalı. oradan akademimize, akademimizden de yukarı doğru bir sirkülasyon sağlanmalı. bunun için beraberce yeni bir çalışma yapacağız. buradaki çocuğumuz hangi antrenmanı yapıyorsa, dünyanın herhangi bir tarafındaki herhangi bir futbol okulumuzun öğrencisi de aynı antrenmanı yapacak. hangi kaloriyi alıyorsa, hangi yemeği yiyorsa aynısını yiyecek. bir sistem içerisinde birbirini tamamlayan bu halkalar, sonunda inanıyorum ki futbolcu getirmek, yetiştirmek ve a takım’a kazandırmak adına bizim önümüzü açacaktır.

    sizlerle, akademimizle hep birlikte çalışacağız. daha çok denetim, daha çok iletişim ile bu projenin sonunda geleceği yeri hep beraber tayin edeceğiz ve bu gururu beraberce sahipleneceğiz. milli takım ve galatasaray’da daha önce de birçok bilimsel çalışmamız olmuştu, birçok başarılı işi bilimle beraber götürmüştük. bu yöntemleri artık sadece galatasaray akademisi’nde değil, futbol okullarımızda da kullanacağız.

    geldiğimizde futbol okullarının kapanma ihtimali vardı. çünkü kaliteli eğitim bizim için vazgeçilmez unsur. daha da önemlisi, hiç vazgeçemeyeceğimiz bir şey var; bu okullar galatasaray adını taşıyor ve bu ismi taşıyan yerde mutlaka galatasaray’a yakışır kalitede olmak gerekir. arkadaşlarımızla toplanarak, gerekirse futbol okullarımızın sayısını artırmaya ve bu okullarımızı geliştirmeye karar verdik. bu muhakkak ki kulübe ekonomik olarak önemli bir katkı sağlayacaktır ancak bundan da önemlisi teknik olarak ne kadar katkı sağlayacağıdır. futbol okullarından bundan sonra daha fazla oyuncunun akademi’ye geleceğini düşünüyoruz.

    burada, galatasaray ailesini genişletmek, galatasaraylı olan her yere bu hizmeti götürmek, mümkünse bir çocuğumuzu dahi kaybetmemek amacımız. buradan hareketle, bundan sonra sahanızla, zemininizle, tesisinizle, oyuncuya verdiğiniz antrenmanla, değerle, yaklaşımla en kaliteli eğitimi sağlamanızı istiyorum. her şeyden önce iyi birer insan yetiştirmenizi istiyorum. sonuçta hepimiz galatasaray’a katkıda bulunacak yeni futbolcular istesek de her saniye önemli oyuncular çıkmayabilir ama sizin sayenizde önemli insanlar çıkabilir. bu da bizim ilk hedefimizdir; önce insan yetiştirmek, ondan sonra sporcu olabilir. sonra da akademimize, akademimizden bize gelebilir, bundan şüphemiz yok.

    şu felsefeyi kendinize bence prensip edinin. her dakika bir messi, ronaldo, arda ya da emre çolak yetişecek diye kendinizi çok şartlamayın. değişik oyuncular yetişebilir, en üst kalitede olmadı diye üzülmeyin, yaptığınız işin tatminini bence insan yetiştirerek manevi olarak alacaksınız. başta da söylediğim gibi, projelerimizin çok küçük bir bölümü bu, hepimize hayırlı olsun. kendi arkadaşlarım, akademi’nin başı olarak müfit hoca’ya, fatih hoca’ya ve akademimizin diğer elemanlarına emekleri için çok teşekkür ediyorum. şimdiden size ve onlara bu beraber yolculuğumuzda başarılar diliyorum. hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.”

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın