resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2705
    bu adam yüzünden sözlüğe yeni bir özellik eklenmesini istiyorum ben. istediğimiz yazarı bloklayıp onun yazdığı hiç bir giri ile karşılaşmamak; bu kesinlikle eklenmeli. sneijder'in transferinden sonra bu ihtiyaç birden doğuverdi, ben de anlam verebilmiş değilim. zira bir takım zevat; ortada fol yok yumurta yokken "selçuk sneijder'e pas atmıyor yeaa. selçuk ve çetesi. :(:(:(" falan gibi şeyler yazmaya başladı. asabım bozuluyor, elim ayağım titriyor birader; günde iki şişe şarap üç tane de xanax alıyorum, anca sakinleşebiliyorum. kendimi yetimhanede yaşanan rezillik sonrası ziyarete gitmiş, kameramanlar fikrini sorduğunda da öfkesini kusmuş doğuş gibi hissediyorum.

    "böyle sıkacaksın bunların boğazını, çökeceksin gırtlağına, sol kaburgasından sikeceksin. neymiş? selçuk sneijder'e pas atmıyormuş! neymiş? selçuk ve çetesiymiş! aklını, izanını, amını, mizahını siktiğimin bebesine bak sen ya!"

    ve benzeri entryler girmemi istemiyorsanız; moderasyon olarak bu olaya bir el atın ve bu filtre sistemini getirin sözlüğe. adam selçuk ve çetesi diyor ya!
App Store'dan indirin Google Play'den alın