resim
Gökhan Zan
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 1433
    aslında galatasaray hikayesi 2009 ylında değil, 2003 yılında başlayacaktı. o dönem ç.dardanelspor'un okan koç'lu, tolga seyhan'lı altın jenerasyonu içinden takımda kalmış tek isimdi. galatasaray'da ise şampiyon kadronun teknik direktörü lucescu göndrilmiş, yerine efsane fatih terim gelerek ikinci dönemine start vermişti. gökhan o dönem, fatih terim'in fatih sonkaya, önder turacı, çağdaş atan ve okan koç ile birlikte istediği futbolcular arasındaydı.

    kendisi ile her konuda anlaşma sağlanmıştı. fakat 100.yıl şovu yapmak için rakiplerinin talip olduğu futbolculara kapak atan beşiktaş devreye girmiş ve galatasaray'ın verdiği teklifin çok fazlasını dardanel'e ödeyerek gökhan'ı renklerine katmıştı. ilk sezon fazla forma şansı bulamayınca, gaziantepspor'a kiralandı. antep'te gösterdiği performans üzere, beşiktaş'ta sürekli olarak forma giymeye başladı. fakat kronik hale gelen omuz sakatlığı sebebiyle, bir türlü çanakkale dardanel'de ki formunu yakalayamadı.

    2009 yılında kendisi galatasaray'a imza attığında, çoğu kişi yedek kulübesini doldurma amacıyla yapılmış boş transfer gözüyle baktı. gerçektende geldiği yıl birkaç maç dışında doğru düzgün forma şansı bulamadı. rijkaard ve hagi dönemlerinde neredeyse takımın oyuncusu olduğu unutuldu. fakat bu yıl dany ve semih'in arka arkaya gelen yokluklarında ben buradayım mesahını açıkça verdi. üstelik uzun süre oynamadığı bu dönemlerde, kendini bırakmamış kondisyonunu ve fizik gücünü sağlamlaştırmış. bu konuda engin baytar'a ve diğer futbolculara örnek olması dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın