• 200
    öncelikli olarak uzun zamandır ilk defa bu kadar rahat maç izlettirdiği için tüm takıma ve teknik ekibe teşekkürler. çünkü herkes gibi ben de çok zor ve kıran kırana bir maç bekliyordum ama umduğumuzdan kolay bir galibiyet elde ettik.

    aslında ilk golü attıktan sonra hemen akabinde bir tanesi direkten dönen 2 tane net gol kaçırdık. öyle durumlarda oldum olası maçın sonundan çok çekinmişimdir. böyle hızlı başlanıp , takımı rahatlatacak skorun yakalanamadığı durumlarda maç sonunun hüsranla bittiği bir çok maç tecrübe edindiğimiz için böyle bir çekingenlik vardı. en yakın örnek geçen haftaki maçımızdı. (bkz: 8 mart 2013 galatasaray gençlerbirliği maçı) ama takımımız öyle kararlı , kendinden emin ve verimli bir futbol oynadı ki kayserispor'a neredeyse top göstermedi. benim ve sanıyorum ki birçok taraftarımızın içindeki korku da sergilenen müthiş futbol ve arka arkaya gelen gollerle yok olup gitti. böyle erken kopan ve sonundan hiç endişelenmediğim maç izlemeyi çok özlemişim , takımımızdan ricam bu özlemi ileride böyle uzun aralıklarla yaşatmasınlar:)

    bu arada kayseri'deki bir akrabam ilk kez bu maçta stadyuma gitti. maçtan önce kendisine takılma amaçlı "senin ayağın uğursuzdur, maçta puan kaybedersek bir daha sakın gözüme gözükme" demiştim. maç sonunda bu kadar net bir galibiyet alınca diyecek tek bir şey kalmıştı: " bundan sonra her maç yerin hazır ,biletin benden:)"

    inşallah takımımız bu artan formunu her hafta sergilemeye devam eder, bizleri yine şampiyonluk sevinciyle sokaklara döker...
App Store'dan indirin Google Play'den alın