• 13488
    "son 8'e kaldığınız vakit oradaki bütün takımlar güçlü ancak real madrid bunların içinde en güçlülerinden bir tanesi. artık bundan sonra yapacağımız şey o maça hazırlanmak. real madrid'le geçişte maçlarımız oldu yani bu maç o gün o hafta oynanacak maçlar içinde en fazla ilgi görecek maç olacak. onun için galatasaray'da her zaman bu ilgiyi yüksekte tutmaya çalışıyor. inşallah iyi bir maç olur ve akıllardan kalan, geçmişte olduğu gibi real madrid'in maçları akıllarda kalmıştır. o şekilde bir maç oynayacağız."

    "son transferlerle bakmamak lazım. galatasaray geçen sene şampiyon oldu ve ilk 16'yada o şekilde kaldı. tabi yeni gelen arkadaşlar içeride rekabeti artıracaklar ama bir takım oyunudur. tek tek oyuncular bağlı değildir. buna böyle bakmak lazım. öteki türlü hem geçmiş öteki oyunculara haksızlık edersiniz. aynı zamanda bu oyunculara fazla yük yüklersiniz. şu anda artık yeni oyuncu da sayılmıyor. artık bunlar son maçlardan sonra onlarda birer ferdi oldular. artık hoca kime görev verirse onlar çıkıp oynayacak."

    "biz bir ekibiz. yani yeni gelen arkadaşlar hem profesyonel olarak bu ekibe katıldılar hem de galatasaray'ın o takım habasını hissettiler. sahiden o takımın içinde olması gereken havayı en güzel ortaya koyan bir resimdir. benim için sürpriz değildir. hep böyle olmuştur. zaten böyle oldukça da başarı gelmiştir. onun için şu anda ilk 8'e girdik. çok önemli başarı elde ettik. şimdi inşallah yine tekrar bu şovda herkesin özlediği galatasaray'ı göstereceğiz."

    "burak galatasaray'a gelmeden de milli oyuncu, geldiği takımda da goller atan bir oyuncuydu. burak'ın gol atması sürpriz değil ama tabi şampiyonlar ligi'nde, avrupa kupalarında bir başarısı yoktu. şimdi burada sahiden o başarılı oyununu 8 tane gol atarak daha süsledi. drogba da bu konuyla ilgili çok tecrübeli bir oyuncu ve o tecrübeli oyuncunun bir oyuncuyu takdir etmesi çok daha önemli. ondaki o iyi oyunculuk kumaşını görmüş oldu. dolayısıyla artık takım arkadaşları bunlar. bu şekilde bu iş devam edecek. hoca kime görev verirse onlar çıkıp galatasaray'ı en iyi şekilde temsil edecekler."

    ali dürüst
App Store'dan indirin Google Play'den alın