resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 409
    ünlü filozof, toplum bilimci tümer metin'in yoğun ve yorucu araştırmaları sonucunda sarf ettiği "türkiye'de her yüz kişiye 1 doktor, her bir futbolcuya 100 teknik direktör düşüyor" sözüne katılmamak elde değil gerçekten *. sabri'ye edilen bu kadar laftan sonra bir soru sormak istiyorum genel olarak: türkiye sınırları içinde sabri'den daha iyi bir sağ bek var mı? cmci arkadaşlar belki de amatör liglerden inanılmaz scout araştırmaları yaparak bulmuşlardır bizle de paylaşsınlar. sabri'yi en çok eleştirenlerden biri olarakten bu cümleleri yazdığımı da belirtmek isterim. tabii ki sabri bir philip lahm veya gary neville olamaz ama hırsı ve kazanma isteğiyle yarı final maçında lahm ve podolski'yi nasıl rezil ettiğini unutmayın.

    2. konu ise sabri'yi bu denli yerin dibine sokan galatasaraylı arkadaşlar. galatasaraylıyız farklıyız ve onurluyuz o zaman galatasaraylı olmanın farkını gösterin bir galatasaraylıya yakışır şekilde, futbolcunuza sahip çıkın özellikle de kendi bünyenizden yetişmiş futbolcunuza!

    edit: yanlış anlaşılmalara karşı düzeltmedir stop eleştirirken de galatasaraylıya yakışan şekilde eleştirin denilmek istenmiştir stop biz futbolcumuzu taşak oğlanı yaparsak rakiplerimiz ne yapmaz stop anlayana stop
App Store'dan indirin Google Play'den alın