resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 4269
    ikinci fatih terim dönemi, maddi sıkıntılarla boğuşulan eric gerets dönemi, aynı şekilde türk futbolculara ağırlık verilen yokluklar içerisinde ki karl-heinz feldkamp dönemi, ne tür futbol oynattığını çözemediğimiz michael skibbe ve frank rijkaard dönemlerinde takımda forma şansı bulmuş futbolcu. lucescu kendisini hazırlık kampında deneyip tekrar alt yapıya gönderecek kadar futbol cahilidir.

    özellikleri arasında orta açamamak, çalım atamamak, müsait pozisyonda topu rakibe ikram etmek, deli dana gibi koşmak, sürekli yana ve geriye oynamak, dikey oynayamamak, şut çekememek ve taraftara çok güzel üçlü çektirmek olan über futbolcu. zaten mehmet topal'da über futbolcuydu bu yüzden o da bu yukarıda ki teknik adamlar döneminde aynı şekilde görev yaptı. keza cihan haspolatlı, mustafa sarp, orhan ak, servet çetin vs. de mükemmel derecede futbolculardı. onlarda bu dönemlerde şans bulmuşlardı.

    takımda kalmalı kesinlikle, kaptanımız, canımız, çiğerimiz, amigomuz, galatasaraylımız vs. vs. vs. 7+3 yıllık sözleşme bekliyoruz yönetimden, bir de ek olarak senede aldığı 1.25 milyon euro çok az tez zamanda bu meblağ elmander'in yıllık aldığı 2 milyon euro'ya çıkarılmalı. hayat ne tuhaf, sabri reyiz, üçlü çektirme, gençlik, sınavlar falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın