• 42
    geri geliyor!

    2013 indian wells turnuvasında önce çeyrek finalde andy murray'i sonra da yarı finalde novak djokovic'i mağlup ederek finale yükselmeyi başardı. çok uzun zamandır kendisinden görmediğimiz muhteşem running forehand şovu yaptı bu maçlarda ve uzun süre onu rahatsız eden sakatlıklardan büyük ölçüde arınmış olduğunu bize göstermiş oldu.

    bundan önceki turnuva olan 2013 dubai açıkta yine yarı finalde djokovic ile eşleşmiş, onu baya bir sarsmış sallamış ama yıkamamıştı. ve işte intikam zamanı geldi ve çok etkili bir oyunla djokovic'in 22 maçlık galibiyet serisini sona erdirmeyi başardı.

    şimdi finalde rakip rafael nadal. belki de tenis dünyasının en yakın arkadaş olan iki oyuncusu karşı karşıya gelecek. benim yıllardır en sevdiğim ve desteklediğim tenisçi olan del potro bir tarafta, büyük dörtlü içinde sempati duyduğum ve mücadelesini her zaman büyük bir saygı ile izlediğim nadal diğer tarafta. şu tenis maçlarında bundan daha iyi bir maç olabilir mi benim için?

    ayrıca bir dip not olsun. eğer del potro nadal'ı da yenmeyi başarırsa bir turnuvada 4 büyük oyuncudan 3'ünü arka arkaya yenebilmiş tek kişi olarak mini bir tarih yazmış olacak.

    şimdi ilk 4'ü sallama zamanı. vamos delpo!
App Store'dan indirin Google Play'den alın