resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2672
    eşinin bu kadar ön planda olmasından rahatsızlık duyduğum futbolcumuzdur. şimdi burada ''yüce galatasaray taraftarı'' naraları atmama gerek yok. hepimiz öncesinde insanız ve haliyle aramızda duygularıyla düşünen hatta bir günü bir gününü tutmayan çok fazla insan var.

    (bkz: kaybedilen maç sonrası sözlüğün hali)

    şampiyonlar liginde çeyrek finale kaldık, ligde lideriz yolanthe yenge iyi, yolanthe yenge beyaz şovda, yolanthe yenge kick ass.

    olur ya yarın öbür gün ligde şampiyonluk kaçar, şampiyonlar liginden eleniriz. basın ilk önce sneijder ve drogba'nın üstüne oynar. yolanthe yenge de orda burda konuşmaya alışmış tabi duygusal davranıp tutar basına iki laf eder sonra ''sneijder ailesi türkiye'yi küçümsedi'' olur. zaten hali hazırda patlamaya hazır bomba olan meşhur kısa filmi de doğru yerde ve zamanda kullanıp* olayı milli boyutlara çekeriz falan.

    keşke hiç konuşmasa şu yenge.

    edit: kadının bu kadar ön planda olmasını istemiyorsam senin gibi leş kargaları yüzünden istemiyorum. yoksa bana ne amk ben sneijder'in oynadığı futbola bakarım. bu entry'i yazıyorsam sneijder gibi adamı 1 sene sonra senin küfürlerin eşliğinde uğurlamak istemediğim için yazıyorum. haydi kal sağlıcakla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın