resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 2671
    bastan uyariyorum, sonuna kadar okumadan yargilama yazdiklarimi.

    turkiye'ye transferinden rahatsizlik duydugum futbolcumuz. nedeni de cok fazla olmasi, evet cok fazla. sneijder'in yetenegini, kariyerini, kisiligini tartismak kimsenin haddine degil ancak bize gelisi "bir oyunmus gibi" gosteriliyor bizlere. biraz daha acacak olursak eğer;

    esi de babasi da kardesleri de hepsi unlu insanlar, gerek dunyada gerekse ulkesinde. bu durum turkiye'ye de yansidi, ozellikle esi ile olan iliskisi biraz farkli geliyor. adam net bir sekilde sempatik abi, buna bir itirazim yok ve evliligini de sorgulamiyorum ancak su bizdeki "yenge" kalibi beni rahatsiz etmeye basladi artik. esi podyumda, talk showda, her yerde... isin magazinel boyutu inanilmaz yukseldi. gelelim benim en onemli, en alici bir sekilde oldugunu dusundugum noktaya...

    nedir bu? basin.

    basin yenge haberleri yapmaya bayiliyor. kadinin once soyle boyle pozlari sonra filmleriydi derken simdi defileler, kick ass ler diye gidiyor olay. peki nereye gidiyor? ben soyleyeyim. olasi bir basarisizlikta kabagin patlayacagi kafaya. sneijder e yani.

    bu konuda cok dikkatli olmak zorundasin galatasarayli. allah onumuzu acik etsin de olmayalim ama eger basarisiz olursak sene sonunda basin cok gelecek ustumuze. bizim kimseden korkumuz yok evelallah ama olur ya etkileniriz diye soyluyorum. olasi bir basarisizlik "defilede gezen yildiz neden basarisiz oldu?" seklinde haberlere donecek. bunu bilin istiyorum.

    insallah basarimiz daim olur da ne bu basina koz veririz ne de biz ugrasmak zorunda kaliriz. bu dunyaca unlu yildizimiz ve guzeller guzeli esi de bizle hep mutlu olur... insallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın