resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1751
    kusurlarını örtmesini biliyor. zaten yeteneksiz olmasına rağmen bunu bu denli ele vermeyişinin sebebi de bu. selçuk şahin'den şu özelliği iyi diyemezsin.

    kendisi, şişko ve basenli olmasına rağmen küçük moda hileleriyle, siyah giyinirek, enine çizgili giyinmeyerek, üzerinden şal ve benzeri tipi şeyleri eksik etmeyerek, gerekmedikçe ayağı kalkmayarak, sürekli salaş giyinerek bunu gizleyen, facebook'taki 7 fotoğrafının 7'si de boynundan yukarısına ait olan kadın..

    selçuk şahin de bunun tam tersi. şişko olmasına rağmen dar da giyen, kalem elbise de giyen, siyah da giyen, pembe de giyen, şort da giyen, bunu gizlemeyen, üst üste 3 çalım deneyecek kadar özgüvenli, hatta fazla özgüvenli kız.

    çıplakken ikisi de aynı aslında. ama fener taraftarı birine ölümüne şişko derken, diğerine yuvarlak hatlı diyor. halbuki ikisi de selçuk şahin.

    bazı futbolcular vardır yapamadığı bir işten sonra tribünden ıslık yemişse o işi bir daha yapmaz. ama kimisi de hiç bunları düşünmeden, geçen hafta ıslık yemesine sebep olan şeyi eğer yapması gerekiyorsa bir daha yapar. selçuk şahin bu ikincisi. mehmet topal da selçuk şahin bu işi yaparken arkada pozisyonu izleyen sınıfın akıllısı.

    10 mart 2013 tarihli fenerbahçe-bursaspor maçında emre adalesini tutarak kenara geldiğinde maçı birlikte izlediğim arkadaşıma ''eğer ciddiyse sakatlığı, şampiyonu belirler'' demiştim. bu adamın sakatlanmaması, sürekli sahada olması da benzer etkiler doğurabilir. sakatlanmaz ya da sık sık cezalı duruma düşmez, aykut tarafından tercih edilir ve emre-meireles-baroni triosundan birinin arasına girer, bu triodan birinin arasına girerken salih'in gelişimine de ket vurursa 3 olan şampiyonluk şansımız 5 olur.

    fenerbahçe 14. de olsa en büyük rakibim olduğu için maçlarını izlemeye çalışırım. kadıköy'e giderim, olmadı evde izlerim. son haftalarda futbolu başkalaşma emareleri gösterse de bu sezon fenerbahçe kötü oynadı, bazen gene oynuyor. ama 2013/13 sezonunda iyi oynadığı 2.5 maç varsa topal bunların ikisinde oyuna hiç girmemiş(en net hatırladığım içerdeki sivasspor maçı), birinde de 45'te çıkmış, fener kimlik değiştirmiş, maç gelmiş. zaten o 2.5'un buçuğu da 45'te çıktığı maç..

    bitiriyorum..

    mehmet topal, iyi bir futbolcu değil. hiçbir zaman da olmadı. ama mehmet topal akıllı bir insan. mesela bizim sabri tam tersi..hem kötü futbolcu, hem de akıllı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın