resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 4261
    ahhh sabri ahh. bak gördün mü, eğer oynarsan çeyrek finalde oynayacağımız real madrid maçlarında, ronaldo denilen futbolcu senin kanadını otobana çevirecekmiş, sen de öylesine bakacakmışsın arkasından. senin mevkiinde oynayacak olan diğer alternatif olan sevgili futbolcumuz eboue ise ronaldo'ya adım attırmazmış.

    şimdi genç nesil futbolu pes'lerden fm'lerden oynadığı, öğrendiği için maçların da kağıt üstünde oynandığını sanıyor. eğer sen oynarsan bizim takımın tek futbolcusu sen, karşı takımında tek futbolcusu ronaldo olacağından dolayı yenileceğimiz, madara olacağımız kesinmiş, yoksa kalede muslera varmış, savunmada semih, dany varmış, ortada selçuk, melo, varmış, ileri de burak, sneijder, drogba varmış, onlar sahada her zaman ki gibi ellerinden gelen herşeyi yapıyorlarmış, ama bu takımda bir sen kötüymüşsün her maç. haa çok komik birşey daha söyleyeyim, oynamadığın maçlarda bile sen eleştirilirsin, onun sebebini hala çözebilmiş değilim. sonuçta galatasaray taraftarı her zaman haklıdır, unutma herkes gider, onlar kalır, çünkü onlar galatasaraylıdır. gerçi senin için de iyi galatasaraylı, o yüzden bu takımda senelerdir diyorlar. bilemedim şimdi, yoksa aldığımız kombinelerin, gsstore ürünlerinin paraları boşa mı gidiyor. ekmek elden, su gölden tarzında yaşıyormuşsun, bir de üstüne milyon dolarlar alıyormuşsun, hayat sana güzelmiş diyor bazı galatasaray sözlük yazarları.

    sahi söylesene sabri, madem yıllardır bu takıma hiçbir ( ! ) katkın yok, ne dersin, yoksa futbolu bildiğini düşündüğümüz başımızdaki adamlar futbolu bilmiyorlar mı, nasıl seni bunca yıldır oynatmışlar, onlar bilmiyorlarsa, seninle aynı takımı tuttuğunu iddia eden ama takımının armasını üzerinde taşıyan bir futbolcusuyla dalga geçen, futbol sınırlarının dışına çıkarak eleştiren adamlar mı futbolu biliyorlar.

    sen bu kadar kötüyken ( ! ), onlar futbolu, futbolculuğu bu kadar iyi biliyorlarsa, neden sen yıllardır türkiye'nin en büyük takımı galatasaray'da oynuyorsun da, onlar sadece klavye başında kalem oynatıyorlar.

    haydi söyle sabri, yanlış nerde ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın