resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 441
    alınması gereken futbolcu. birçok sebebi var. yabancı kontenjanı muhabbetinden tut da seneye 3 kulvarda oynayacak olmamıza rotasyon gerekliliğine kadar gider. alper yetenekli futbolcu burası kesin. ama ne beklentiyle transfer edileceği önemli. "yeni selçuk olacak" diyerek transfer edilirse hayal kırıklığı yaratabilir, hayal kırıklığı yaratma potansiyeli artabilir. ama yeni engin baytar katkısı alacağımız oyuncu olarak bakarsak kesinlikle gerekli bir transfer.

    2011-2012 sezonunu öncesinde engin baytar transfer edildiğinde kimsenin ideal onbirinde görememiştik kendisini. ama o sezon toplam 35 maç oynadı ve müthiş katkı yaptı. şimdilerde o veya bu sebepten takımdan uzak kaldı.

    alper, hem genç hem de gelişim gösteren bir oyuncu. üstelik topla oyunda çok seri. bileklerine hakim ve hızlı. yeni sezonda yeni bir orta saha düzenine sahip olacağımızı düşünürsek şiddetle alınması taraftarıyım. melo'nun yerine, selçuk'un yedeği olarak vs. değil yeni sezonda yeni orta saha düzenimizde rotasyona girmesi ve burak gibi semih gibi aşama katetmesi için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın