• 13473
    ''grup maçlarında güzel sonuçlar alarak sekizli final'e kalmaya hak kazandık. bunun için çok mutluyuz. önümüzde çok önemli bir hafta var. heyecan verici bir final serisi oynamaya gidiyoruz. grupta 3 güzel maç yapacağız. bu maçlarda galibiyetler alarak adımızı yarı finale yazdırmak istiyoruz. rakiplerimizi daha önceden tanıyor olmamız bizim için hem avantaj hem de dezavantaj. çünkü rakiplerimiz de bizi tanıyor. önemli olan daha az hata yapmak. biz de bu doğrultuda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

    sekizli final'de favori olarak görülen ekaterinburg karşısına da kazanmak için çıkacağız. daha önceki maçları da kazanmak için oynamıştık ve buna da çok yaklaşmıştık. galatasaray'ın olduğu yerde hedef her zaman en yukarıda olmaktır. 2009'da fiba avrupa kupası'nı almış bir ekibiz.

    futbol takımımız da salı akşamı bizi çok mutlu etti. heyecanlı bir maçtı ve çok sevindik. kadın voleybol takımımız, iyi mücadele eden, kaliteli bir ekip. biz de bugüne kadar oynadığımız maçlarda ve sonrasında kulübümüze layık olmak için elimizden gelen mücadeleyi yaptık. yapmaya da çalışacağız.

    fenerbahçe'nin avrupa arenasında başarılı olmasını isteriz. sekizli final'de fenerbahçe'den çok kendi yapacağımız işe bakıyoruz. işimize konsantre olarak gruplardan önemli sonuçlar almaya çalışacağız. avrupa arenasında mücadele eden tüm türk takımlarına başarılar diliyorum. galatasaray taraftarı her yerde bizi destekliyor. sekizli final'de başarılı sonuçlar alarak kendilerine hediye vermek istiyoruz.''

    ışıl alben
App Store'dan indirin Google Play'den alın