resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2808
    ingiliz “givemefootball” internet sitesi selçuk inan la ilgili yayınladıkları yazı:

    “galatasaray’ın gerçek yıldızı selçuk inan” başlığı ile yayınlanan haberde, “son günlerde drogba ve sneijder başlıkları süsledi ama asıl adam hâlâ o” ifadeleri kullanıldı.

    haberde, galatasaray’ın dev arenadaki başarısı ocak ayında yapılan sneijder ve drogba transferlerine bağlandı, burak’ın da bu ikiliye iyi eşlik ettiği belirtildi. ancak cim-bom’da uzun süredir uygulanan sistemin kilit ismi olarak ise selçuk inan gösterildi. yıldız oyuncu için şu yorumlar yapıldı:

    “inan’ın stili ile ilgili hayranlık duyulacak olan en büyük şey, defansif orta saha olarak başladığı futbolculuğunu avrupa’nın en iyi oyun kurucularından birine dönüştürmekteki başarısı. topu kontrolü ve pasları ile birlikte oyun görüşünün geniş ufku çok iyi. bu özellikleri ile takım arkadaşları üzerindeki baskıyı hafifletiyor ve boş alanlara kaçmaları için daha çok zaman kazandırıyor.
    koşu mesafesi listesinin üst sıralarında onun ismini görmemek sürpriz olacaktır. her şeyden öte şutlar ve frikiklerdeki becerisi yarattığı markanın en çok göze çarpan tarafı. oyunun savunma yanında da ciddi bir katkı sağlarken kendisini araya girip yaptığı müdahalelerde de sık sık görmek mümkün. neden takımı için bu kadar önemli olduğunu gösterecek daha birçok özellik saymak da mümkün. drogba, sneijder ve yılmaz’dan bahsederken galatasaray’ın gerçek maestrosunu ‘es’ geçmemek lazım. onun için hep türk xavi’si benzetmesi kullanılıyor.”

    bu ingilizler futboldan anlıyor arkadaş''
App Store'dan indirin Google Play'den alın