• 13463
    rakibimiz maça çok iyi başladı. açıkçası durdurmakta güçlük çektik. ikinci yarıda ise biz gerçekten iyiydik. bana göre bu dakikalarda şans galatasaray'dan yanaydı. bizim şansımız yoktu.

    kendi adıma 2. golde hatam olduğunu düşünüyorum. yeniden incelemek gerekiyor. ama önemli pozisyonlarda da yerinde hamleler yapmaya çalıştım. performansım iyiydi; ama turu kaybettik. fakat karşımızda gerçekten çok inançlı bir takım vardı. baskı yedikleri anlarda bile gol atmayı düşünüyorlardı. hamit'in golü için bir şey yapabileceğimi sanmıyorum. sanırım o şutu çıkartabilecek kaleci yoktur. bana göre şans faktörü de vardı; ama türklerin çok iyi mücadele ettiğini söylemeliyim.

    biz hiçbir an istanbul'daki 1-1'lik skora güvenmedik. hep temkinliydik. çünkü fatih terim ve galatasaray'ın avrupa yarışmalarında başarılı olma geleneği var. son saniyeye kadar şanslarını zorlayacaklarını biliyorduk. bunu bize teknik direktörümüz keller de söylemişti. öyle de oldu. üzgünüz. biz kazanarak şampiyonlar ligi'nde ilerlemek istiyorduk. bu bizim için fantastik olacaktı. hayallerimiz gerçekleşmedi. elbette bu sonuç bizim için hayal kırıklığı oldu. maçı kazanabilirdik.

    bana göre bir kalecide olması gereken her şey muslera'da var. çok iyi bir kaleci. ikinci yarıda çok önemli iki kurtarış yaptı. dünyanın en iyi kalecileri arasında yer alıyor. saygı duyduğum kalecilerden biri.

    timo hildebrand
App Store'dan indirin Google Play'den alın